slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βγήκαν οι βάσεις – Δείτε τις αναλυτικά ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


EleftherosTypos.grΑγωνία τέλος για τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων 2017, αφού δημοσιεύτηκαν οι βάσεις στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Από τις 10.00 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, στην
πλατφόρμαhttp://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους και να αναρτηθούν επίσης αύριο, Τετάρτη.
Επιπλέον, στην ίδια πλατφόρμα του υπουργείου, από τις 11:00, θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Δείτε τις βάσεις κάνοντας κλικ στα αρχεία

Δείτε τις βάσεις του 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: