slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάρος: Το ξέσπασμα της αδερφής του Δημήτρη Μίχα μετά την αθώωση του Τάσου Θεοφίλου [vid]


Βράζει η οικογένεια του Δημήτρη Μίχα μετά την αθώωση του Τάσου Θεοφίλου. Η αδερφή του αδικοχαμένου ταξιτζή μιλάει για δίκη παρωδία και για απόφαση πρόκληση…
Η αθωωτική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σχετικά με την υπόθεση ληστείας σε τράπεζα της Πάρου το καλοκαίρι του 2012 όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος ταξιτζής Δημήτρης Μίχας, συντάραξε την οικογένεια του θύματος. Η αδελφή του αδικοχαμένου Δημήτρη Μίχα, μίλησε για την απόφαση αθώωσης του κατηγορούμενου σε μια δίκη που όπω; λέει βεβήλωσε πάνω απ΄ όλα τη μνήμη του νεκρού.


Σε συνέντευξή της αμέσως μετά την απόφαση αναφέρει: »Πρόκειται για μια απόφαση ντροπής για τη δολοφονία του αγαπημένου μας Δημήτρη Μίχα. Αθώος; Πλήρης βεβήλωση της μνήμης του» λέει αρχικά και συνεχίζει: »Παρακολούθησα τη δίκη παρωδία σε δεύτερο βαθμό όπου φάνηκε από την αρχή της, η ιδιαίτερη συμπάθεια δικαστού η οποία επικαλέστηκε τρεις φορές ότι μπορεί να είναι αθώος ο κατηγορούμενος δολοφόνος του αδερφού μου.Υπήρχαν πολλές αποδείξεις από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αλλά δεν τα έλαβαν υπόψιν» τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο »parianostypos.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια: