slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Δολάρια και Όνειρα" σήμερα στο Μουσείο Καμπανέλη


Η ταινία ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ σε σκηνοθεσία Ίωνα Νταϊφά, σενάριο Λεωνίδα Ελευθεριάδη και επιμέλεια διαλόγων του μεγάλου μας Νάξιου συγγραφέα, θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στο Μουσείο Ι. Καμπανέλλης, στη Γρόττα.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1956 και πρωταγωνιστούν οι Άννα Συνοδινού, Νίκος Καζής, Βασίλης Αφεντάκης, Σταύρος Ξενίδης, Μαρίκα Νέζερ, Δημήτρης Μυράτ, Κυριάκος Μαυρέας, Κώστας Χατζηχρήστος και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Τη μουσική έχει γράψει οιευθυντής των επιχειρήσεών του Πήτερ Σπάιρους, έρχονται στην Αθήνα για διακοπές, αλλά και για να βρουν κάποιον Παπαδόπουλο από την Πελοπόννησο, που έχει κληρονομήσει μισό εκατομμύριο δολάρια. Ο δικηγόρος Τάσος Καλογήρου και η βοηθός του Μαίρη, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον τυχερό κληρονόμο, βάζουν αγγελία στις εφημερίδες. Το αποτέλεσμα είναι να καταφτάσουν εκατοντάδες Παπαδόπουλοι και να γίνει μεγάλη αναστάτωση. Στο μεταξύ, ο Πέρυ ερωτεύεται τη Μαίρη, και την παίρνει μαζί του στην Αμερική.

Οι ταινίες του Ιάκωβου Καμπανέλη θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη με ελεύθερη είσοδο, από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: