slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Σάββατο όλα τα αστέρια θα λάμψουν για τον Νίκο [vid]

4aad59215fab20cfd28d2f89f71d2946_XL.jpg

Νιόμπλιας, Μαχλάς, Σκέτζος, Ρουμπάκης, Πίτσος, Νικηφόρος , Λαμπαράκης και πολλοί άλλοι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι από το Ηράκλειο της Κρήτης θα δώσουν το παρών στη μεγάλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση Βετεράνων απέναντι στον Πανναξιακό, σε έναν αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (24/6) στο ΔΑΚ Νάξου, στις 19:30 και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Σάββα.Ο Πανναξιακός δε ξεχνά, και με τη στήριξη του Δήμου Νάξου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θέλει να τιμήσει τη μνήμη ενός μέλους της οικογένειας που έφυγε τόσο σύντομα από κοντά μας.Ο Νίκος Σάββας, θρυλικός γκολκίπερ του Πανναξιακού και ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το Ναξιώτικο και γενικότερα το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έφυγε από κοντά μας στις 8 Ιουλίου του 2015, προδομένος από τη καρδιά του.
Θα είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε όλοι από κοντά αυτά τα μεγάλα αστέρια, αλλά και τους Βετεράνους του Πανναξιακού, χειροκροτώντας την κάθε τους προσπάθεια, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε το Νίκο, ενώ θα δούμε και φίλους από τα παλιά, όπως οι Νικηφόρος και Λαμπράκηςς, που έχουν αγωνιστεί με τις φανέλες Ναξιώτικων ομάδων κατά το παρελθόν.
SnapShot8.jpg
Η πρόσκληση των Παλαιμάχων του Πανναξιακού
«Στις 24-06-2017 οι Παλαιμαχοι του Παναξιακου θα αντιμετωπισουν τους Παλαιμαχους ασσους του ΟΦΗ.ΜΑΧΛΑ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΣΚΕΝΤΖΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και την παρεα τους.Σε ενα αγωνα που οι Παλαιμαχοι του Πανναξιακου Α.Ο θελουν να τιμησουν την μνημη του τοσο προωρα χαμενου μελους της αθλητικης μας οικογενειας και της Ναξιακης κοινωνιας ΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑ Με αφορμη τον παραπανω αγωνα προσκαλουμε τον φιλαθλο κοσμο του νησιου να παρευρεθει στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ. Επισης τονιζουμε οτι τα εσοδα του αγωνα θα διατεθουν στο ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΞΟΥ οπου ηταν για χρονια η δουλεια του ΝΙΚΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Οι Παλαιμαχοι του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο».
Οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού για ακόμη μία φορά πρωτοτύπησαν και μέσω του Βίντεο κλιπ που ακολουθεί καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών σε αυτή την αναμέτρηση 
Κοινοποίησε το βίντεο στο facebook για να ενισχύσεις την προσπάθεια
palemaxoi_poster_312c8x48.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: