slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΡΟΥ: Σύριζα Σύρου, οχετός ύβρεων και μίσους


Συριανοί και Συριανές,
Ο Σύριζα Σύρου υιοθετώντας πλήρως τις πρακτικές Πολάκη, αποσφράγισε τον οχετό μίσους και ύβρεων. Είναι η συνήθης πρακτική αυτών που στερούνται πολιτικών επιχειρημάτων, λόγω των πράξεων του κόμματός τους, και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Διαβάζοντας αυτό το μανιφέστο αίσχους, νομίζει κανείς ότι τα μέλη του Σύριζα Σύρου (αυτά τα 2-3 άτομα που έχουν απομείνει) ζουν σε μια άλλη εποχή προσπαθώντας να αναβιώσουν τις εμφυλιοπολεμικές πρακτικές που τόσα κόστισαν στη χώρα.

Μιλούν για ήθος και ύφος αυτοί οι οποίοι ανήκουν σε ένα  κόμμα όπου οι σύντροφοί τους  υπερασπίζονται τρομοκράτες – φονιάδες σε δίκες, που θεωρούν ως αναγκαία βία να καίνε αναρχικοί την Αθήνα και τα Πανεπιστήμια, που  θεωρούν την αριστεία
ως ρετσινιά, που χαρακτήριζαν προδότες και Γερμανοτσολίαδες όλους όσους δεν ήταν μαζί τους, που χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό και ξενοφοβικό κάθε Έλληνα που αγαπάει την Πατρίδα του,  υπερασπίζεται την Πίστη του και σέβεται την Ιστορία του, που υβρίζουν νεκρούς, που είναι οι μόνοι παγκοσμίως που ακόμα υποστηρίζουν τον δικτάτορα Μαδούρο και πολλά άλλα που ζούμε καθημερινά.
Παρακαλούμε όλους τους Συριανούς να ξαναδιαβάσουν τις ανακοινώσεις μας ώστε να διαπιστώσουν την αλήθεια, το ήθος και το ύφος μας αλλά και για να συνειδητοποιήσουν ότι τα μέλη του Σύριζα Σύρου μάλλον ζουν σε ένα δικό τους  παράλληλο σύμπαν, κάτι για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τους βοηθήσουμε μιας και αυτό αποτελεί αντικείμενο ιατρικής μελέτης.
Τώρα που όλη η Ελλάδα διαπίστωσε τι εστί αριστερή κυβέρνηση και κοντεύετε να γίνετε είδος προς εξαφάνιση, πλησιάζοντας τα παλιά σας ποσοστά, ξεκινήσατε κατά την Πανελλαδική σας τακτική και στο νησί μας την στοχοποίηση προσώπων.  Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας, γιατί μη έχοντας πολιτικό υπόβαθρο αναλώνεστε σε προσωπικές επιθέσεις. Βέβαια είστε οι τελευταίοι που θα μας ενοχλούσαν τα λόγια σας. Όποιον εσείς χτυπάτε πρέπει να είναι υπερήφανος και να το θεωρεί τιμή, γιατί κατά την πάγια τακτική σας πολεμάτε κάθε τι σωστό. Η Σύρος είναι μικρή και η τοπική κοινωνία μας γνωρίζει καλά και εμάς και εσάς. Κάντε μια βόλτα στην πόλη και θα καταλάβετε σε τι περιθώριο και απομόνωση έχετε περιέλθει, αφού έχετε γίνει τόσο γραφικοί ώστε να προκαλείτε μόνο γέλωτες. Η καλύτερη απάντηση προς τον οχετό των λόγων σας είναι τα σχόλια των πολιτών που ακολουθούν την ανάρτηση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δημ.Τ.Ο.  Νέας Δημοκρατίας Σύρου



Σύρος, 06 Ιουνίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: