slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Σύρο ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνας Φωτήλας,


Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνας Φωτήλας, στη Σύρο

Την Κυριακή 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Σύρο η ΝΟΣ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΝΟΔΕ.


Ως εκπρόσωπος του κόμματος παραβρέθηκε και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ο βουλευτής Αχαΐας κος Ιάσων Φωτήλας.
Δεδομένου ότι ο κ. Φωτήλας έχει ορισθεί αναπληρωτής τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας, ο πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος, έκανε μία σύντομη ενημέρωση στον κ. Φωτήλα για θέματα νησιωτικότητας δίνοντας έμφαση στα προβλήματα του χώρου της υγείας.

Ο Γιώργος Βακόνδιος εξήγησε στον κ. Φωτήλα τα προβλήματα στον χώρο της υγείας τα οποία απορρέουν από την γεωγραφική ασυνέχεια και την ιδιαιτερότητα του νομού Κυκλάδων. Στη σύντομη αναφορά του για τα προβλήματα των νοσοκομείων Σύρου, Σαντορίνης και Νάξου ο Γιώργος Βακόνδιος ενημέρωσε τον κ. Φωτήλα ότι την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον τομεάρχη υγείας βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλη Οικονόμου και του ζήτησε να επισκεφθεί το νομό Κυκλάδων.

Ο κ. Φωτήλας θα επαναφέρει το θέμα της οργάνωσης αυτής της επίσκεψης στον κ.Οικονόμου.

Τέλος ο Γιώργος Βακόνδιος ενημέρωσε τον κ. Φωτήλα για σειρά προτάσεων που έχει καταθέσει σχετικά με τα θέματα υγείας και συμφώνησαν να επανέλθουν επ’ αυτών στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: