slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερίνα Μονογυιού: Έγινε η συμφωνία για αναγκαστικά μέτρα χωρίς χρηματοδότηση.

Σήμερα η κυβέρνηση έδωσε τη χαριστική βολή σε εργαζόμενους και συνταξιούχους , υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας.

Ανήμερα της εργατικής πρωτομαγιάς διάλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να κλείσει την αξιολόγηση .
Μετά από ένα χρόνο " διαπραγμάτευσης " έρχεται μία συμφωνία με δυσβάστακτα μέτρα για όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους , αρκετών δισ.€ και με αντίμετρα τα οποία μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να μην υλοποιηθούν ποτέ.
Το κόστος της συμφωνίας επιβαρύνει τους αδύναμους οικονομικά. Η μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου δίνει τη χαριστική βολή σε συνταξιούχους και σε εργαζόμενους.
Χωρίς να αναφέρεται τίποτα για την ποσοτική χαλάρωση, συμφωνήθηκαν μέτρα χωρίς καμία χρηματοδότηση από τους εταίρους μας.
Δηλαδή παίρνονται αναγκαστικά μέτρα χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει η χώρα μας στη ποσοτική χαλάρωση της Ε.Κ.Τ. και χωρίς να γίνεται καμία αναφορά χρονοδιαγράμματος για μείωση του χρέους.
Δυστυχώς την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς του 2017 αυτή η κυβέρνηση έδωσε την χαριστική βολή σε εργαζόμενους και συνταξιούχους χωρίς καμία αναστολή, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας.
Κατερίνα Μονογυιού
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας ΔημοκρατίαςΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Email : katerinamonogiou@gmail.com
http://www.katerinamonogiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: