slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιώργος Χριστόπουλος.:Επίσκεψη στη Σίφνο και την Φολέγανδρο - από 24 έως 28 Μαΐου .

Ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων Γιώργος Χριστόπουλος, με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως παρακολούθησε στη Σίφνο τους πανηγυρικούς εορτασμούς της Παναγίας της Χρυσοπηγής και την Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σίφνου και τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να ενημερωθεί για την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στο
νησί από πλευράς κοινωνικών υπηρεσιών και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του, όπως επίσης και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που έχουν προγραμματισθεί στο τομέα της υγείας. Αμέσως μετά το πέρας των συναντήσεων και με την ιατρική του ιδιότητα, προσέφερε τις υπηρεσίες του,  σε όσους κατοίκους το επιθυμούσαν. Σημαντικό είναι ότι το Ίδρυμα Στήριξης Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου "Σωτήρης Τριαντάφυλλος" μετά από αυτή την πρωτοβουλία του Γ. Χριστόπουλου, εξέφρασε και δημόσια τις ευχαριστίες του προ το πρόσωπό του.
Το Σαββατοκύριακο 27 - 28 Μαΐου, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων επισκέφθηκε την Φολέγανδρο, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο, συζήτησε με τοπικούς παράγοντες και μετά το πέρας των συναντήσεων εγκαταστάθηκε στο αγροτικό ιατρείο όπου εξέτασε  κατοίκους που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.
Οι επισκέψεις του Γιώργου Χριστόπουλου στα νησιά των Κυκλάδων θα συνεχισθούν και το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την αλληλοενημέρωση με τους φορείς και την δρομολόγηση προτάσεων για λύση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Κυκλάδων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: