Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Απόστολος Ψαρράς:«Υπονοούμενες χυδαιότητες» θεωρεί ο Νικ. Βασιλάκης, τα περί «επιδότησης» ΞΕΝΩΝΑ με 11.371.039 δρχ. και δεν… απαντά!

«Ξεχνώντας» το γεγονός ότι από το 2009 μέχρι σήμερα, έχω δημοσιεύσει στην πρώτη σελίδα των Ναξιακών Καιρών, 20 περίπου φορές το ερώτημα περί της «επιδότησης» του περίφημου ξενώνα, ο Νικ. Βασιλάκης συνεχίζει να μην απαντά σε αυτονόητα ερωτήματα και περιμένει εναγωνίως να «τολμήσω» να  γράψω το....
ονοματεπώνυμόν του, για να κάνει, όπως ο ίδιος λέει,  ότι εκείνος ξέρει.
Ως γνωστόν  «φιλότιμο», ή  έχεις, ή δεν  έχεις. Δεν αποκτάται. Γι’ αυτό, για τελευταία ίσως φορά, απλά ερωτώ.
·       Ήταν Δήμαρχος Δρυμαλίας από το 1998 μέχρι το 2002;
·       Εγκρίθηκε τότε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER  II της ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε της οποίας ο Δήμος είχε το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών και ουσιαστικώς τη λειτουργούσε, η χρηματοδότηση για το «ΜΕΤΡΟ 3 – ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»;
·       Δόθηκαν τότε σε ιδιοκτήτη ακινήτου ως «επιδότηση» 11.371.039 δραχμές και αυτός με τη μέθοδο Λιάπη στο Καρπενήσι αντί ξενώνα, έφτιαξε το σπίτι του;
·       Ποιος είναι αυτός ο ιδιοκτήτης,  με κωδικό 03 – 01 – 06 που πήρε τα 11.371.039 δρχ. για να κάνει «Αποκατάσταση – Διαρύθμιση  Ισογείου-Ορόφου διατηρητέου παραδοσιακού κτηρίου και μετατροπής του σε ξενώνα», όπως φαίνεται στον επίσημο  πίνακα της ΑΡΙΑΔΝΗ  ΑΕ;
Αν …επιμένει ας μην απαντήσει. Γνωρίζει βεβαίως, ότι ΟΛΟΙ πλέον ξέρουν ποιος είναι, εκτός από τον ίδιο που τότε ήταν Δήμαρχος!
ΣΑΤΑ  2007 έως 2010.
Με το θέμα της ΣΑΤΑ 2007-2010, ο Νικ. Βασιλάκης είχε ασχοληθεί επισταμένως και είχε προσφύγει τότε στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΠΟΛΙΤΗ ( Σ. τ Π ). Υπήρξε και σχετική αλληλογραφία του Σ.τ.Π. με το Δήμο Νάξου και Μ.Κ, όπως αναλυτικά έγραψα στο φύλλο 281 ( Ιαν. – Φεβρ. 2913) των Ναξιακών Καιρών και θα αναδημοσιεύσω σε περίληψη στο επόμενο φύλλο Νο 306 ( Μάϊος – Ιούνιος 2017), μαζί με ολόκληρο τον πίνακα της ΑΡΙΑΔΝΗ  ΑΕ.
Το θέμα έκλεισε τότε με την επιστολή του Ειδικού Επιστήμονα του Συνηγόρου του Πολίτη κ. ΚΩΝ. ΔΑΡΑΜΑΡΑ, που δημοσίευσα τότε και είναι η εξής:
Ημερομηνία 26 – 11 – 2012
Προς κ. Ψαρρά Απόστολο Αντιδήμαρχο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Θέμα: Υπόθεση κ. Βασιλάκη Νικολάου.
Κύριε Αντιδήμαρχε,
Έλαβα τα στοιχεία που μου αποστείλατε σχετικά με την υπόθεση του κ. Βασιλάκη και σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας.
                                      ΚΩΝ. ΔΑΡΑΜΑΡΑΣ.
Τώρα γιατί στον Νικ. Βασιλάκη και στον Νικ. Μπαμπούνη, τα στοιχεία αυτά δεν επαρκούν και επανέρχονται στο θέμα, είναι κάτι που ΟΛΟΙ πλέον, ακόμη και φίλοι και ομοϊδεάτες τους καταλαβαίνουν.
Για το πρόγραμμα LEADER  II και τα 11.371.039 δραχμές ξέρουν κάτι να μας ενημερώσουν;

                                                  Απόστολος Κ. Ψαρράς.

1 σχόλιο :

Nikolas Vasilakis είπε...

Προς τα Ναξιακά Μ.Μ.Ε και κοινωνικής δικτύωσης
Ο Απ. Ψαρράς θιασώτης της κίτρινης δημοσιογραφίας, ευτελίζει για δεκαετίες το δημόσιο διάλογο, μέσα από το μονοπρόσωπο και μονόπλευρο έντυπο του. Προσηλωμένος στη συκοφαντική δημοσιογραφία, επιχειρεί τελευταία να τη μεταφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αναρτήσεις χυδαιογραφημάτων κατά του προσώπου μου. Δεν θα τον ακολουθήσω στο κατήφορο της σκανδαλολαγνείας που υποβαθμίζει τη ποιότητα της ενημέρωσης και το δημόσιο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδή ευρισκόμενος στη Νάξο δεν έχω πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μου αρχείο, θα σας αποστείλω με e-mail, μόλις έχω τη δυνατότητα αυτή, ανακοίνωση μου με έγγραφα, κείμενα και δημοσιεύματα που καταρρίπτουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του Απ. Ψαρρά. Εσείς θα αποφασίσετε για το σχολιασμό ή τη δημοσιογραφική παρουσίαση της ανακοίνωσης μου αυτής, αφού προσωπικά δεν επιθυμώ να τον ακολουθήσω στο φαύλο κύκλο των ερωτήσεων, απαντήσεων και ανταπαντήσεων. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Παρακαλώ για δημοσίευση της παραπάνω ανακοίνωσης μου Νικόλας Βασιλάκης