slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

To αρρωστημένο «Σύνδρομο VIP» των Κατσαπλιάδων αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ – Νέo κρούσμα


Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο θυμόσοφος λαός.Και αυτή η ρήση φαίνεται πως ταιριάζει γάντι, στο σύνολο των Εξουσιομανών Κατσαπλιάδων ΣΥΡΙΖΟ – αξιωματούχων, που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με προκλητική έπαρση σε μια χυδαίο τρόπο για να αρπάξουν την Εξουσία.


Πριν από μερικές μέρες ο Lykavitos.gr αποκάλυψε, σειρά πρωτοφανών περιστατικών με αρνητικούς πρωταγωνιστές δύο υπουργούς της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τον Κουρουμπλή και τον Αποστόλου, οι οποίοι ως νέοι… Ομπάμα, αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την συνήθη διαδικασία αποβίβασης από συνήθη αεροπορική πτήση.

Απαιτώντας με θράσος, την κινητοποίηση (εντός του χώρου των αεροδιαδρόμων) κουστωδίας υπουργικών αυτοκινήτων, οι οποίοι μετέφεραν αυτούς τους… γίγαντες της εγχώριας πολιτικής σκηνής από την σκάλα του αεροπλάνου στα σπιτάκια τους.

Δείτε εδώ την αποκάλυψη μας που προκάλεσε σεισμό και αναπαρήχθε και από δεκάδες μέσα ενημέρωσης.



Χθες είχαμε ακόμη ένα τέτοιο άθλιο κρούσμα στην βραδινή πτήση Ιωάννινα – Αθήνα.

Με αρνητικούς πρωταγωνιστές αυτή την φορά εκτός από τον Κουρουμπλή ( δύο στα δύο, ο άνθρωπος δεν μπορεί να κόψει με τίποτε το βίτσιο και το αρρωστημένο χούι) και τον Πρόεδρο της Βουλής – δυστυχώς – Νίκο Βούτση. 
Οπως μας πληροφόρησαν επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης (που αναγνώρισαν μόνο αυτούς τούς δύο – μπορεί να ήταν και άλλοιο Πρόεδρος της Βουλής και ο υπουργός Ναυτιλίας, που επέστρεφαν από τα Γιάννενα προς την Αθήνα και αυτή την φορά αρνήθηκαν να κατέβουν με τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς» και να μεταφερθούν με το λεωφορείο του αεροδρομίου από την σκάλα τους αεροπλάνου προς την πύλη ελέγχου.
Αλλά περίμεναν εντός του αεροσκάφους και αφού όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν και αποβιβάστηκαν στο πουλμανάκι, υπουργικά αυτοκίνητα μπήκαν με ιλλιγιώδη ταχύτητα στην πίστα του αεροδρομίου για να μεταφέρουν αυτούς τους σύγχρονους… Ιούλιους Καίσαρες στα σπιτάκια τους.
Και καλά για τον Κουρουμπλή, δεν μας προκαλεί πλέον τίποτε εντύπωση.
Αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής και παρότι προβλέπεται πιθανώς κάτι τέτοιο από το Πρωτόκολο βάση του αξιώματος του, είναι δυνατόν να προκαλεί με τόσο επαίσχυντο τρόπο;
Αιδώς Αργείοι…
Τέλος φανταστείται πόσο αντίστοιχα περιστατικά μεγαλομανίας από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ αξιωματούχους συμβαίνουν καθημερινά, για τους «συλλάβει» ο Lykavitos.gr δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες.
Για να καταλάβετε με τι Χυδαίους Εξουσιομανείς Κατσαπλιάδες έχει μπλέξει η χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: