slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με ενέργειες του Γιάννη Βρούτση και του Δήμαρχου Μανώλη Μαργαρίτη στου Ψυρρή κι εφέτος τα φημισμένα κρέατα και τυριά των κτηνοτρόφων της Ορεινής Νάξου από 12/4/-15/4/2017

Από τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσει κι φέτος η “αγορά παραγωγών” των κτηνοτρόφων της ορεινής Νάξου με τα φημισμένα για την εξαιρετική τους ποιότητα κτηνοτροφικά προϊόντα, όπως αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας, αρσενικό, ανθότυρο, ξινότυρο και μυζήθρα.
Μετά την άρνηση τόσο του Δημάρχου Αθηναίων για την παροχή της
σύμφωνης γνώμης για την λειτουργία της αγοράς όσο και της Περιφέρειας Αττικής για χορήγηση άδειας, άμεση υπήρξε η παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων και πρώην Υπουργού Γιάννη Βρούτση καθώς και του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη και της πρόεδρου της δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων  κ. Έλενας Αναστασίου 
που με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν   να μεταπείσουν τον Δήμαρχο της Αθήνας να επιτρέψει και φέτος τη λειτουργία της αγοράς όπως κάθε χρόνο.

Έτσι στην κρίσιμη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο του Δημάρχου της Αθήνας, με παριστάμενους τους κ.κ. Γιάννη Βρούτση, Νίκο Μανιό, Μανώλη Μαργαρίτη και Αντώνη Τζιώτη και Βασίλη Κρασσά επετεύχθη η συμφωνία και για φέτος με την προϋπόθεση να υπάρξει πρόταση από τους φορείς και κτηνοτρόφους της Νάξου για μόνιμη λύση του προβλήματος αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις ταμειακές μηχανές μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους για να κόβουν τις αποδείξεις.....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε νουμερο πηγες να αγορασεις και δεν σου εδωσαν αποδειξει