slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: Θετικά τα μηνύματα από την έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα




Ιδιαίτερα θετικά είναι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα από την παρουσία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 (14 - 16 Μαρτίου) στη Ρωσία, όπως επισημαίνει ο δήμος. Στη Μόσχα βρίσκονται ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, οι οποίοι, τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης, πραγματοποίησαν σειρά επαφών για την προώθηση και ανάδειξη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Ανάρπαστο το έντυπο υλικό στη Ρωσική γλώσσα...

Από δεξιά: Μανόλης Μαργαρίτης, Γιάννης Τσολάκης, Στέφανος Στρατούρης στην έκθεση ΜΙΤΤ, στο stand της Νάξου, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Bookmark and Share
Η Νάξος προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία και τη διάθεση έντυπου υλικού στη Ρωσική, το οποίο και εξαντλήθηκε!


Η δημοτική υπάλληλος, Ειρήνη Φύτρου, στο stand της Νάξου

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όπως αναφέρει ο δήμος, πραγματοποιήθηκαν αρκετές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες. Ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ, Γιάννη Τσολάκη, συναντήθηκε με την υπεύθυνη εκπρόσωπο ενός από τους μεγαλύτερους Tour Operator, του Mouzenidi Travel, με στόχο τη συνεργασία. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τις επαφές τους, προκειμένου η Νάξος να προσελκύσει την τουριστική αγορά της Ρωσίας.



Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όπως επισημαίνεται, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με δημοσιογράφους και ήδη οργανώθηκε ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στις Μικρές Κυκλάδες.

Ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, εμφανώς ικανοποιημένος από τις επαφές, δήλωσε, ότι ο δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας και την προσέλκυση επισκεπτών από τη Ρωσία.



Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ κατατάσσεται μεταξύ των πέντε δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και ανέκαθεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: