slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση συμπαράστασης ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου προς την Επιτροπή Αγώνα

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ»
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί μας δηλώνει τα ακόλουθα:
Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης των νησιών μας πόσο μάλλον όταν πρόκειται να πληγεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και να υπονομευτεί ο τουρισμός που αποτελεί τον κύριο εργασιακό άξονα των νησιών μας.

Επιπρόσθετα η ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου υιοθετεί την άποψη της πλειοψηφίας των πολιτών και κατανοεί τη δίκαιη οργή των κατοίκων γι’ αυτό και συντάσσεται μαζί τους, σεβόμενη τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Θα πρέπει ξανά η πολιτεία να εξετάσει την έγκριση απόφασης με τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων, των φορέων της Πάρου καθώς και των υπολοίπων νησιών (Δημοτικά Συμβούλια, Περιφερειακό Συμβούλιο) όπου θα έχουν λόγο και οι τοπικές κοινωνίες ώστε όλα να γίνονται στο μέτρο που πρέπει και να έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα κοινής ωφέλειας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26 Μαρτίου 2017
http://www.parosin.gr/paros/politiki-paros/1704-anakoinwsh-symparastashs-dhm-t-o-n-d-paroy-antiparoy-pros-thn-epitroph-agwna

Δεν υπάρχουν σχόλια: