slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήμος Νάξου: Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής

 
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενέκρινε το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής.

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ο βασικός στόχος του Προγράμματος είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αποδοτικότερης προβολής του Δήμου και των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νησί για το έτος 2017 και η αύξηση της τουριστικής κίνησης στο νησί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις του σύγχρονου Τουριστικού Μarketing συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της εκπόνησης στρατηγικής. Περιλαμβάνονται επίσης δράσεις τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και ενημέρωσης, υλοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες συμπεριλαμβανομένης και της στελέχωσης των εκθεσιακών συμμετοχών στις κύριες αγορές του εξωτερικού, της οργάνωσης προωθητικών ενεργειών και γενικά της χρήσης όλων των απαραίτητων «εργαλείων» προσέγγισης των αγορών – στόχων.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των διαθέσιμων εργαλείων και τεχνικών για την προβολή του τουριστικού προϊόντος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενώ αξιοποιείται σαν κυρίαρχο στοιχείο η προβολή της πολιτισμικής και ιστορικής ταυτότητας του νησιού, σε συνδυασμό με μορφές εναλλακτικού τουρισμού που συνθέτουν το τουριστικό προϊόν.

1. Πρακτική Υποστήριξη γραφείου Τουρισμού

2. Επιπρόσθετες Υπηρεσίες Προώθησης- Διαδικτυακό Μάρκετινγκ

3. Διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων

4. Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις

5. Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

6. Εκτύπωση Προωθητικού υλικού

7. Αναμνηστικά Δώρα

8. Αποστολή εντύπων σε εκθέσεις

9. Φωτογράφιση

10. Φιλοξενία φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών

11. Διοργάνωση Σεμιναρίων

12. Πιστοποίηση Πεζοπορικών Μονοπατιών
http://www.tornosnews.gr/permalink/23347.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: