slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας στήνει θεατρικές παραστάσεις, αλλά το εισιτήριο το πληρώνουμε πολύ ακριβά όλοι μας

«Τα θαύματα παλαιότερα, αλλά και στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρατούσαν τρεις μέρες. Χθες, κράτησαν μόλις 34 λεπτά. Από τις 11:40, που ο πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα επέστρεψε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μέχρι τις 12:14, όπου βγήκε η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ που έκανε λόγο για το χειρότερο τρίμηνο από το 1998». Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.


«Ο πρωθυπουργός καθημερινά λέει πράγματα εν είδη παράστασης και αποτυγχάνει απολύτως. Για το θέμα της ύφεσης, το 4ο τρίμηνο του 2016 ήταν το χειρότερο από το 1998. Γυρίσαμε, όχι 2 χρόνια πίσω που η χώρα έβγαινε από τα αδιέξοδα της, αλλά 20 χρόνια πίσω» επισήμανε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χώρα», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε χρειάζεται πρωθυπουργό και όχι ηθοποιό. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει  ως πρωθυπουργός αλλά και ως ηθοποιός».

«Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι άλλοι πατάνε γκάζι και εμείς αριστερό χειρόφρενο. Αυτή είναι η πραγματικότητα» πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία «παρέλαβε ύφεση -7,5% το καλοκαίρι του 2012 και παρέδωσε ανάπτυξη +0,5% σε δυο χρόνια» ενώ με το ΣΥΡΙΖΑ η χώρα «από το +0,5% επέστρεψε στο μείον».

Ξεκαθάρισε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να κλείσει «η αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ενώ κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι «καθυστερεί διαρκώς καθώς θα έπρεπε να την έχει κλείσει τον Φεβρουάριο του 2016 και τότε οι πιστωτές μας – με τις παράλογες πολλές φορές απαιτήσεις τους – δεν μας ζητούσαν πρόσθετα μέτρα».


1 σχόλιο:

ASTRID είπε...

Άμεση και αξιόπιστη δανείου.
Έχω ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθούν για τη χορήγηση ειδικών δανείων
βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από 2000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ σε κανέναν
σοβαρό που θέλουν για το δάνειο αυτό. 3% τόκοι του έτους σύμφωνα με το ποσό που είστε έτοιμοι, επειδή
την συγκεκριμένη δεν είμαι παραβιάζει την τοκογλυφία πράξη. Μπορείς
επιστρέψει στο μέγιστο ανάλογα με το ποσό του έτοιμο 3 έως 25 ετών. Εναπόκειται σε σας για να δείτε
για μηνιαίες πληρωμές. Ζητώ μόνο μια αναγνώριση του χρέους
χειρόγραφη πιστοποιημένα καθώς και ορισμένα έγγραφα για την παροχή.
Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: lucastrid123@gmail.com