slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΝΔ ξεκαθαρίζει και προς το ΔΝΤ πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα Τσίπρα


Δεύτερο «καθαρό» μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας, μέσα δύο μέρες, προς τους δανειστές αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο στο εσωτερικό της χώρας, πως δεν θα ψηφίσει νέα απεχθή για τον Ελληνικό λαό μέτρα, τα οποία προκάλεσε η ανικανότητα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η απάντηση της Πειραιώς προς το ΔΝΤ κινείται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με την ανακοίνωση του κόμματος απέναντι στις περίεργες «νουθεσίες» Σόιμπλε προ διημέρου, ο οποίος και αυτός δια της πλαγίας, ζητούσε από την ΝΔ υπερψήφιση των μέτρων που θα έρθουν στην Βουλή.

Η στάση της Νέας Δημοκρατίας, και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr, δεν θα αλλάξει παρά τις όποιες ασφυκτικές πιέσεις.

«Ο Τσίπρας, πρέπει πιει μόνος του ολόκληρο το πικρό ποτήρι της αποτυχίας του» μας ανέφεραν χαρακτηριστικά άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο της ΝΔ.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του Εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Gerry Rice, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι δηλώσεις του κ. Rice επιβεβαιώνουν, άλλη μια φορά, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα επιθυμεί τη συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. στο πρόγραμμα. Άρα, θα πρέπει, επιτέλους, να μπει ένα τέλος στα ψέματα του κ. Τσίπρα στο εσωτερικό της χώρας.

Είναι επίσης σαφές ότι ο εκπρόσωπος του Δ.Ν.Τ. δηλώνει ότι δεν είμαστε κοντά στο στάδιο της συμφωνίας.

Η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την καθυστέρηση που επιβαρύνει με πρόσθετα μέτρα λιτότητας τους πολίτες. Επομένως, να μην ζητούν από την Αξιωματική Αντιπολίτευση καμία συνευθύνη.

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η στάση της Αντιπολίτευσης. Είναι η ανικανότητα, η ανευθυνότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης».
http://www.lykavitos.gr/archives/453537

Δεν υπάρχουν σχόλια: