slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Αυγενάκης από Καρδίτσα «Ο λαός δεν μπορεί να πληρώνει ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ούτε τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ»

Αυγενάκης από Γιάννενα: «Ο λαός δεν μπορεί να πληρώνει ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ούτε τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο λαός δεν μπορεί να πληρώνει ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ούτε τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημακροτίας στη Ζίτσα Ιωαννίνων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιταςσήμερα Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2017.


Ο Γραμματέας της ΝΔ πραγματοποιεί διαδοχικές επισκέψεις σε Σοφάδες – Καρδίτσα – Γιάννενα – Ζίτσα– Φλώρινα – Σιάτιστα. Το προηγούμενο βράδυ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία χοροεσπερίδα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζίτσας σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και πανηγυρικό κλίμα με δεκάδες κομματικά στελέχη Βουλευτές, στελέχη της αυτοδιοίκησης, στελέχη της ΟΝΝΕΔ και παλαιότερα στελέχη του Κόμματος στο νομό.

Όπως τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ: «ο λαός δεν μπορεί να πληρώνει ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ούτε τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η Κυβέρνηση "περί άλλα τυρβάζει".

Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του Euro Working Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί. Πρόκειται άραγε για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα. Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ.»

Όπως τόνισε ο Γραμματέας της ΠΕ, «Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι βαθιά θεσμικό και έχει στον πυρήνα του, την ρήξη εμπιστοσύνης των πολιτών με το πολιτικό σύστημα. Για χρόνια, η κοινή γνώμη δηλητηριάστηκε με ψεύτικους διχασμούς μεταξύ δήθεν εντίμων και απατεώνων. Μεταξύ παρατάξεων που δήθεν εκπροσωπούσαν τη συστημική διαφθορά και διαπλοκή και αυτών που πρέσβευαν την ηθική υπεροχή όσων δεν είχαν διαχειρισθεί την εξουσία. Η ίδια η ζωή διέψευσε αυτές τις δημαγωγικές υπεραπλουστεύσεις. Αυτοί που ανήλθαν με τη σημαία των πολέμιων της διαφθοράς, κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια να επαναφέρουν την ανομία παντού. Να κομματικοποιήσουν το Κράτος διορίζοντας κολλητούς και φίλους και – εν τέλει – να υπονομεύσουν τους ίδιους τους θεσμικούς αρμούς της Δημοκρατίας μας.»



Επιπλέον επεσήμανε ότι «το κόμμα μας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση. Συνεχίζουμε να ενεργοποιούμε τα κομματικά κύτταρα σε όλη την επικράτεια. Για εμάς νίκη δεν είναι μια επικράτηση στις εκλογές. Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων. Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Αποτελεί την μόνη ελπίδα για την ανάταξη της χώρας και την οριστική έξοδό της από την κρίση και την επιτροπεία. Οι αρχές μας, οι αξίες μας και οι βασικοί άξονες του κυβερνητικού μας προγράμματος είναι σαφείς και – πλέον – γνωστοί και οι πολίτες μας εμπιστεύονται.»

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: