slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Επίσκεψη Σ. Βούλτεψη στην Πάρο»

 Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πάρο η Βουλευτής B΄ Αθηνών και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη. Στις 12:30 επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πάρου μαζί με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.T.O. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, την Ταμία Κατερίνα Λουκή καθώς και τους Πολιτευτές του Νομού μας Γιώργο Χριστόπουλο και Μάκη Δαρζέντα. Τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος και η
Αντιδήμαρχος Θεοδώρα Σαρρή Παπακυρίλλου και συνομίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  η Πάρος. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Επαρχείο Πάρου όπου είχαν συνάντηση με τον Έπαρχο Κώστα Μπιζά ο οποίος τους ενημέρωσε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας καθώς και το ζήτημα των ανεμογεννητριών.
Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός της ΔΗΜ.T.O. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου στην Ταβέρνα «Μαράθι». Στην εκδήλωση εκτός από την κ. Σοφία Βούλτεψη παρευρέθηκαν o Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς, οι Πολιτευτές του Νομού μας Γιώργος Χριστόπουλος και Μάκης Δαρζέντας, ο Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας της ΟΝΝΕΔ Χαράλαμπος Χριστόπουλος καθώς και ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου ανακοίνωσε τη Δωρεά προς το Γενικό Λύκειο Πάρου και προς το Γυμνάσιο Τ.Λ. Αντιπάρου εκ μέρους του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου με τη διαμεσολάβηση του Πολιτευτή του νομού Κυκλάδων Γιώργου Χριστόπουλου ύστερα από επιστολή που του απηύθυνε και αφορά:
Α) στην τοποθέτηση δύο κλιματιστικών (24αρια, των οποίων το κόστος ανέρχεται στα 1050 ευρώ για κάθε αίθουσα, άρα συνολικό κόστος 2100 ευρώ) στις αίθουσες όπου διενεργούνται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.
&
Β) Στον εξοπλισμό του Εργαστηρίου Πληροφορικής του Γυμνασίου Αντιπάρου με την προμήθεια 10 κεντρικών μονάδων (αξία έκαστης περίπου 300 ευρώ, άρα συνολικό κόστος 3000 ευρώ) καθώς και 4 οθονών (αξία έκαστης 100 ευρώ, συνολικό κόστος 400 ευρώ).
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η κ. Βούλτεψη επισκέφθηκε τον Ιερό ναό της Παναγιάς Εκατονταπυλιανής όπου της έγινε ξενάγηση. Τέλος παρατέθηκε δεξίωση και της προσφέρθηκαν δώρα από εκπροσώπους του Ιερού Προσκυνήματος (Γιώργος Καπούτσος).
Την ίδια μέρα ο πολιτευτής Γ. Χριστόπουλος επισκέφθηκε το Γηροκομείο Πάρου όπου συνομίλησε με τους ηλικιωμένους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπατριώτες μας επαγγελματίες που αφειδώς μας προσέφεραν δώρα καθώς και υπηρεσίες για τη λαχειοφόρο αγορά.

Τέλος εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πολιτευτή του νομού μας Γιώργο Χριστόπουλο που χάρη στην πολύτιμη διαμεσολάβησή του θα πραγματοποιηθούν δωρεές σε Σχολεία της Πάρου και της Αντιπάρου (ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ- ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: