slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτη γκάφα Μανιού είδε ταξικά χαρακτηριστικά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα

Σε  μια χώρα που όλοι κρίνουν τα πάντα και τους πάντες ο  μόνος άνθρωπος που θα είχε κάθε δικαίωμα να πει οτιδήποτε είναι ο τραγικός πατέρας  Υπάτιος Πατμάνογλου που μέσα σε μια στιγμή  είδε την οικογένειά του να χάνεται. Και  όμως αυτός ο άνθρωπος  αποδεικνύεται ο μόνος ψύχραιμος άλλα αποδεικνύει και  μεγαλείο ψυχής του λέγοντας  το προφανές: Ότι,
δηλαδή, οι δύο νεαροί που επέβαιναν στην Πόρσε δεν είχαν πρόθεση ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν. Κάποια  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε είδαν ταξικά χαρακτηριστικά .  Σε ένα  πρωτοφανές δυστύχημα που είχε τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος διέκριναν «έπαρση» του οδηγού της μοιραίας Πόρσε, είδαν ότι ήταν «κακομαθημένος» και τελικά διαπίστωσαν ως πραγματογνώμονες στη θέση των πραγματογνωμόνων ότι αιτία του δυστυχήματος ήταν ότι ένα πλουσιόπαιδο είχε ένα πανάκριβο, γρήγορο αυτοκίνητο. Δυστυχώς ένα από τα  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο Ναξιώτης βουλευτής  Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιος .«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον οδηγό της Porsche.
«Οτι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου"», πρόσθεσε ο κ. Μανιός.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: