slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες στις Λεύκες - βίντεο


Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 μέλη της επιτροπής του Δήμου Πάρου για τις ανεμογεννήτριες ενημέρωσαν στο Κοινοτικό Μέγαρο κατοίκους των Λευκών.

Τα μέλη της επιτροπής, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ Αθανάσιος Μαρινόπουλος και ο κ. Σπύρος Μητρογιάννης ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις πολυεπίπεδες συνέπειες που θα αποφέρουν στη ζωή τους η εγκατάσταση Αιολικών Πάρκων στο νησί

Τονίστηκε ότι πρέπει να γίνει σαφές ότι όλη η κοινωνία χρειάζεται να είναι ενωμένη απέναντι σ’ αυτό όποτε κι αν έρθει. Η ενεργή συμμετοχή του πολίτη θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα κτιστεί η επικοινωνιακή πολιτική που θα αναπτυχθεί τόσο από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και από τον Έπαρχο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου προς την Κεντρική Διοίκηση με ταυτόχρονη ενεργοποίηση των τοπικών βουλευτών.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης παρουσιάστηκε και 25λεπτο βίντεο που ενημερώνει για τις συνέπειες της εγκατάστασης στο τόπο μας των Βιομηχανικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Β.Α.Π.Ε.).

Το parosin βρέθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση και κατέγραψε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα συζητήθηκαν.
 http://www.parosin.gr/paros/koinonia-paros/1007-h-enhmerwsh-gia-tis-anemogennhtries-stis-leykes-binteoxv

Δεν υπάρχουν σχόλια: