slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Γιάννη Βλασερού σε Σύρο και Σαντορίνη

Ο Γιάννης Βλασερός /Στέφανο Ξεκαλάκη
και Μάριο Ρούσσο
Πολιτική επίσκεψη πραγματοποίησε το τελευταίο δεκαήμερο στην Σύρο καί στην Σαντορίνη ο Γιάννης Βλασερός ως γραμματέας της Πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα την 27-28 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε την Ερμούπολη της Σύρου μαζί με το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη.Το Σάββατον 27η έλαβε μέρος σε συγκέντρωση στελεχών του κινήματος και την Κυριακή 28η Φεβρουαρίου συμμετείχε στη συνέλευση των μελών του
κόμματος με σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών γιά την ανάδειξη των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σύρου.

Τη συγκέντρωση προλόγισε ο απερχόμενος γραμματέας της οργάνωσης Μάριος Ρούσσος και συνέχισε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ κάνοντας ανάλυση της πολιτικής κατάστασης.Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε ο Γιάννης Βλασερός πού αναφέρθηκε στα προβλήματα πού βιώνουν αυτή την στιγμή τα νησιά μας καί πρότεινε λύσεις.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν αρκετοί εκ των παρευρισκομένων μεταξύ των οποίων ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παπαμανώλης καί ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας. Παρόν μεταξύ των άλλων ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας.Στήν διαδικασία που επακολούθησε αναδείχθηκε το νέο ΔΣ της οργάνωσης το οποίο απαρτίστηκε από τους Βαγγέλη Αθωμαρίτη
τους Παναγιώτη καί Κώστα Καραμαλέγκου,τον Κώστα Μουρσελά καί τον Μάριο Ρούσσο, ελπιδοφόρο δείγμα της επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ στην Σύρο καί κατ’ επέκταση στις Κυκλάδες.

Πολιτική επίσκεψη επίσης πραγματοποίησε στην Σαντορίνη στις 3-4 Φεβρουαρίου προσκεκλημένος από την Δημοτική Οργάνωση Θήρας στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Οργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Σαντορίνη την πρώτη ημέρα έδωσε συνέντευξη σε τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό και στην συνέχεια έκανε επίσκεψη στους χώρους του νέου Νοσοκομείου της Σαντορίνης.
Τη δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Νοσοκομείο μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της Διοικήτριας του Νοσοκομείου κας Μαυρικάκη
Εκεί έγινε ενημέρωση από την Διοικήτρια για την πορεία της λειτουργίας του Νοσοκομείου, αναφέρθησαν τα προβλήματα αντηλλάγησαν απόψεις και επικράτησε η θέση ότι το νοσοκομείο έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν τη αγωνιστική τους συμπαράσταση στην κοινή προσπάθεια να γίνει ένα αξιόμαχο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια επακολούθησε η εκδήλωση της κοπής της πίττας παρουσία αρκετού κόσμου.Τον λόγο έλαβε κατ΄αρχήν ο γραμματέας της οργάνωσης Γιάννης Λυγνός και επακολούθησε πολιτική ομιλία από τον παριστάμενο εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη,

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον Γιάννη Βλασερό οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα των νησιών και επικεντρώθηκε στο θέμα του Νοσοκομείου της Σαντορίνης τονίζοντας την ανάγκη της εξέλιξης του σε πραγματικό Νοσοκομείο πού το έχει ανάγκη και το αξίζει το νησί.


Με τον Παύλο Χρηστίδη και τα μέλη του ΔΣ της Δημοτικής Οργάνωσης Σαντορίνης

Τον λόγο έλαβαν ακόμη, ο πρώην υφυπουργός Τάκης Ρήγας και ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Ζώρζος και ο αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σιγάλας

Επακολούθησε η βράβευση των τριών αγωνιστών της Δημοκρατικής Παράταξης των Μακάριου, Σκοπελίτη του Δημήτρη Καφιέρη και του αείμνηστου Γιώργου Ρούσου.

Η τελετή έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας με την ευχή όλων να ευοδωθούν κατά την νέα χρονιά οι στόχοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το καλό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: