slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέντευξη Τύπου των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο

Για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης, τις θέσεις, τις επιλογές και τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για τις Κυκλάδες και τη χώρα, οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός, θα δώσουν Ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 12 το πρωί, στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
Mέσα σ΄ ένα δύσκολο πολιτικό περιβάλλον, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίστηκε και συνεχίζει να δίνει τη μάχη με προτεραιότητα την προστασία των πιο αδύνατων, των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Δώσαμε μέχρι τώρα έναν άνισο αγώνα και δικαιωθήκαμε σε πολλά. Μπροστά μας είναι οι νέες μάχες για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, τη δίκαιη ανάπτυξη αλλά και την εδραίωση του κοινωνικού κράτους που για χρόνια και με επιμονή κατέστρεψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η στήριξη του λαού μας είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό που ξεκινήσαμε, με ελπίδα και όνειρο να δημιουργήσουμε έναν τόπο δικαιοσύνης, δημοκρατίας και ανάπτυξης.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: