slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αν ο Τραμπ έκανε την 1η ομιλία του στην ... Ελλάδα!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας την 1η ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ σκεφτόμουν το τι θα γινότανε στην Ελλάδα αν κάποιος νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός τολμούσε να εκφωνήσει κάποια αντίστοιχη σε περιεχόμενο.
Φανταστείτε λοιπόν να ...
μιλούσε για την λήψη αυστηρών μέτρων για την λαθρομετανάστευση και τα προβλήματα που δημιουργούνται εξ αυτών δηλ. την εγκληματικότητα αλλά και την κατάληψη θέσεων εργασίας εις βάρος των πολιτών της χώρας μας! 
Σκεφτείτε να είχε το θάρρος να αναφερθεί στην αξία και το συμβολισμό της σημαίας και να μιλούσε για θέματα πίστης δίνοντας το στίγμα ότι είναι θρησκευόμενο άτομο και στο τέλος να τελείωνε την ομιλία του με την ευχή "Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα"!
Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι γνωστοί προοδευτικοί τύποι, αλλά και οι οργανώσεις, Μ.Κ.Ο  κ.τ.λ "χρηματοδοτούμενα" φιλανθρωπικά σωματεία θα ξεκινούσαν ιερό "πόλεμο" στα τηλεπαράθυρα των γνωστών Μ.Μ.Ε αλλά και στο διαδίκτυο!
Φαντάζομαι από τώρα τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς που θα χρησιμοποιούσαν με κραυγές και βγάζοντας αφρούς από τα στόματα τους: 
Αισχρός, Άθλιος, Θρησκόληπτος, Εθνικιστής, Φασίστας, Ρατσιστής κ.τ.λ!
Προσωπικά όμως εύχομαι να συμβούν σύντομα όλα αυτά στην πατρίδα μας γιατί να είστε βέβαιοι ότι αυτός που θα ακούσει τα παραπάνω κοσμητικά επίθετα θα σημαίνει ότι θα είναι "Κακός" για όλους αυτούς τους "Δήθεν" και "Βολεμένους" αλλά πραγματικά χρήσιμος ... για το Λαό και την Χώρα μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: