slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Δονούσα ο Μανόλης Μαργαρίτης - Επίσκεψη σε ΧΑΔΑ, βιολογικό και μονάδα αφαλάτωσης

Διήμερη επίσκεψη στη Δονούσα (13-14 Σεπτεμβρίου) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία να μεταβεί σε έργα υποδομής που υλοποιούνται στο νησί, ενώ παρέστη και στον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου
Σταυρού.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο δήμαρχος - συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρη Πράσινο και τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Πράσινο - επισκέφθηκε τον αποκατεστημένο πλέον ΧΑΔΑ και τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό και τη μονάδα αφαλάτωσης, δύο σημαντικά αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται πλέον στο στάδιο έναρξης της λειτουργίας τους. Ο κ. Μαργαρίτης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία των τριών αυτών βασικών έργων υποδομής, τα οποία δίνουν λύση στη διαχείριση των υδάτων, των λυμάτων και των απορριμμάτων.






Τέλος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά, καθώς και τον πρόεδρο και τον αντιδήμαρχο της Δονούσας παρέστησαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του Τιμίου Σταυρού που διοργάνωσαν οι τοπικοί φορείς του νησιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: