slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα "αστέρια" του EURO 2004 στη Νάξο

 
Με αστέρια του ποδοσφαίρου που έκαναν περήφανους τους Έλληνες στο EURO 2004 θα γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Νάξου τη Δευτέρα!

Όπως είχε αποκαλύψει το naxostimes.gr οι παλαίμαχοι Π.ΣΑ.Π. (πρώην επαγγελματίες) ταξιδεύουν στη Νάξο προκειμένου να δώσουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους παλαίμαχους του Πανναξιακού, αφιερωμένο στη μνήμη του του Δημήτρη Κεραμιώτη.

Οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού Α.Ο. θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη, του τόσο πρόωρα χαμένου μέλους της αθλητικής οικογένειας του σωματείου τους και της Ναξιακής κοινωνίας γενικότερα, Δημήτρη Κεραμιώτη, διοργανώνουν φιλικό αγώνα με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. στην οποία συμμετέχουν και μέλη την Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 (Καραγκούνης, Κυριάκος, Μπασινάς, Χαλκιάς, Γιαννακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης...).

Με αφορμή τον παραπάνω αγώνα οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού προσκαλούν το φίλαθλο κόσμο του νησιού να παρευρεθεί στο ΔΑΚ Νάξου την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Φίλων Ειδικού Σχολείου (Α.Μ.Ε.Α. ΝΑΞΟΥ) ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΕΛΛΑΙΟΣ.

Γενική είσοδος 3 ευρώ - Είσοδος για τα παιδιά δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: