slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ευχαριστώ της ΛΕΜΟΝ...


Μια μικρή αλλά όμορφη ιστοριούλα θα είναι το ευχαριστήριο μήνυμα μας για όσους μας αγκάλιασαν στην δράση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου αποφάσισε να ταξιδέψει σε δρόμους διαφορετικούς αλλά μοναδικούς.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Νο.ππα.πππα σκέπασαν με τα φτερά τους το ταξίδι μας αυτό.
Όταν όλα ήταν έτοιμα και πριν ανέβουμε στις μοτοσυκλέτες μας κάναμε μια στάση και πήραμε την ευλογιά από τον Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο με την υπόσχεση ότι θα είναι διπλά μας.

Συμπορευτές μας στο ταξίδι αυτό επιλέξαμε την Συναξία και τον Ποδηλατικό Όμιλο Νάξου. Μια επιλογή η οποία κρίθηκε πολύ σημαντική και ουσιαστική.



Πάντα αυτό που μένει σαν ανάμνηση και μπορείς εύκολα να το παρουσιάσεις σε κάποιον που δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας στο ταξίδι αυτό, είναι ένας μαχητής φωτογράφος με την παρέα του. Μαθιουλάκης Κώστας και Δελλημάρης Γρηγόρης βρίσκονταν σε κάθε στροφή του δρόμου μας.

Ανταπόκριση με τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες μας από το ταξίδι μας και άμεση ενημέρωση στους κατοίκους του νησιού μας, μας πρόσφεραν με μεγάλο ζήλο και πολύ ενδιαφέρον το Naxospress – naxostimes – cycladesvoice – naxosnews – Naxος Ναxios Naxos – Naxos 365 – Sport Cyclades – Maska – tournews.gr – η σελίδα του Αποστόλη Ψωμαλη – naxosfan - Κυκλαδική – in naxos.com - ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξιας fm 92,3 – Star of Μεσόγειος fm 105,4 – Sriceradio – STUDIO KOUROS.

Στη διάδοση του ταξιδίου μας στάθηκαν δίπλα μας με πολλά χαμόγελα και πολύ πάθος η Γυναικεία ομάδα VOLLEY του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΟΜ.Κ.Ε ) ένας πολύ καλός Φίλος της Λέσχης και του νησιού μας ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - το ΤΕΝΝΙΣ CLUB και το PASOULAS TEAM.

Τις μοτοσυκλέτες μας έντυσαν με το ταλέντο τους οι γραφίστες μας ΚΑΡΟΥΑΝΑΣ ΧΑΡΗΣ (Fantasia Graphics) – ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΩΡΓΟΣ (Absolut consept) και ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΠΑΝΕΛΗ ΣΟΦΙΑ (Σπείρα).

Στο ταξίδι αυτό πραγματοποιήσαμε αρκετές στάσεις για ανεφοδιασμό και για να μιλήσουμε με τους κατοίκους για τον σκοπό του ταξιδίου μας. Μας υποδέχθηκαν και μας γέμισαν με ελπίδα να συνεχίσουμε. Αυτοί ήταν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Αγίου Αρσενίου – Κυνιδάρου – Τριπόδων – Γλυνάδου – Γαλανάδου – Φιλώτι – Χαλκί – Απείρανθος – Μέλανες – Κωμιακή – Σαγκρί – Γαληνή – Εγγαρές και το Πυροσβεστικό Σώμα Τραγέας.

Φυσικά όλοι γνώριζαν για το ταξίδι μας, μιας και τα ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ είχαν μεταφέρει τις αφίσες μας σε όλα τα χωριά όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων του νησιού τις τοποθετούσαν με μεγάλη τους χαρά! Αξίζει να αναφέρουμε πόσο χαρήκαμε βλέποντας στους δρόμους αυτοκίνητα και άλλες μηχανές με τα αυτοκόλλητα του δικού μας οδοιπορικού της δικής μας δράσης …. τους ΝΙΩΘΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!

O Γιατρός της ομάδας μας ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ μας έλυνε όλα τα προβλήματα και μας κρατούσε δυνατούς. Και κάποιοι άλλοι που δεν καβάλησαν στις μηχανές μας, θέλησαν να μας βοηθήσουν με πολύ όρεξη και ενδιαφέρον. Μιλάμε για την ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ – ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ – ΚΥΛΗ ΣΤΕΛΛΑ – ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΓΑΛΗΝΗ – ΜΑΘΙΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΗΜΕΛΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Και έφτασε η ώρα να γυρίσουμε πίσω ….. Μας περίμενε μια ωραία καλοστημένη τέντα σε χώρο που μας είχε παραχωρήσει το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ και ακριβώς από κάτω, είναι το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ που μας χάρισε απλόχερα το διαδίκτυο του….. μιας και χωρίς αυτό δεν πας πουθενά.

Μουσική παντού μας έδινε ρυθμό και μας ανέβαζε την διάθεση …. μας είπαν ότι μας τα πρόσφερε ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΑΣΟΣ… τέλεια!!!!!

ΟΛΑ τα καταστήματα της παραλίας γεμάτα αφίσες, οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό φορούσαν στικερ BE MY HERO…. τι είναι αυτό θα σας πω σε λίγο. Ο Πρόεδρος Μαζικής Εστίασης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΕΓΛΑΣ έδωσε και αυτός ένα άλλο τόνο στην παραλία που συνηγορούσε απόλυτα σε αυτό που θα γινόταν τις επόμενες μέρες……

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ???...............Έκαναν το BE MY HERO που λέγαμε παραπάνω πιο δυνατό. Το έκαναν 721 φόρες πιο δυνατό …. και έγινε πιο δυνατό γιατί οι ΝΑΞΙΩΤΕΣ πίστεψαν στους εαυτούς τους και σεβάστηκαν τον εθελοντισμό της Λέσχης Μοτοσικλετιστών του Νησιού τους. Μέσα σε όλα αυτά όμως υπήρξαν και κάποιοι που ήρθαν, μας αγκάλιασαν και ας μην μπορούσαν να γίνουν ο 722, η 723, ο 724…

Πολλές ώρες με άστατο καιρό ….. αλλά να είναι καλά ο ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ με το κίτρο του και τα λουκουμάκια του…. αλλά και ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΒΑΛΛΕΤΑΣ με τα ρακόμελά του.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ – ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ BE MY HERO ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!!!!!!

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.

Σημείωση: Το ταξίδι μας στις Μικρές Κυκλάδες θα γίνει στις αρχές του Ιουνίου σε συνεννόηση με τους φορείς.

ΛΕΜΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: