slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΔ: Θεωρίες παιγνίων αλά Βαρουφάκη από Τσακαλώτο, Κατρούγκαλο, Σταθάκη

«Η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος την συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Τσακαλώτου, Κατρούγκαλου και Σταθάκη για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.
Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε μάλιστα τους τρεις υπουργούς ως «επικίνδυνους κήρυκες» της θεωρίας των παιγνίων όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Πέρυσι, ο κήρυκας της θεωρίας των παιγνίων, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και στο τρίτο Μνημόνιο, ήταν ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Φέτος, έχουμε τρεις κήρυκες της ίδιας επικίνδυνης θεωρίας. Τους κυρίους Γ. Κατρούγκαλο, Γ. Σταθάκη και Ε. Τσακαλώτο. Δηλαδή, τον Υπουργό που μαζί με τον κ. Τσίπρα παρακαλούσε το Δ.Ν.Τ. να συμμετέχει επί τριετία στο πρόγραμμα» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ για να καταλήξει:
«Το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά. Από την “επικείμενη συμφωνία” στη “σύγκρουση”. Και από τη “σύγκρουση” στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια…».

Κύκλοι Μαξίμου: Μονότονο κηρύγμα καταστροφολογίας

Με μια μάλλον αμήχανη απάντηση, κύκλοι του Μαξίμου σχολίαζαν την δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ:

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ αντί να αναζητούν ευφάνταστα λεκτικά σχήματα προκειμένου να επαναλαμβάνουν τα ίδια μονότονα κηρύγματα καταστροφολογίας, ας απαντήσουν εάν επιθυμούν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Διότι αν έχουν επενδύσει πολιτικά σε σενάρια δυσμενή για την οικονομία και για τη χώρα, θα διαψευσθούν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: