slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σόι πάει το βασίλειο: Διορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο αδερφός του Γιάννη Μυλόπουλου


Η τοποθέτηση χθες του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την αντιπολίτευση να εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για διορισμούς ημετέρων και κομματικό κράτος.

Ωστόσο, η επίθεση της αντιπολίτευσης δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο αδερφός του κ. Μυλόπουλου, Νικήτας Μυλόπουλος, έχει διοριστεί στο Μεγάρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι και τίμια» είπε ο βουλευτής της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης τονίζοντας πριν αναφερθεί στον διορισμό του αδερφού του κ. Μυλόπουλου ότι «συνεχίζονται οι διορισμοί των στενών φίλων και συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο του Αττικό Μετρό τον ρώτησε «εάν είναι συγγενικό του πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος που πρόσφατα διορίσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης;».

«Είναι αδελφός μου, αλλά δεν έκανα εγώ τον διορισμό του» , απάντησε ο κ. Μυλόπουλος για να του επισημάνει ο βουλευτής «πως δεν είπα ότι τον διορίσατε εσείς, η κυβέρνηση τον διόρισε όπως και εσάς και αυτήν κρίνω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικήτας Μυλόπουλος, ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και κατέχει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: