slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο "Γραβιερονησί" της ΕΑΣ Νάξου! (promo video)



gravieronisi 1

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργανώνει το "Γραβιερονησί των Χριστουγέννων", μια γιορτινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια που γίνεται θεσμός.
Το "Γραβιερονησί" θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ακολουθούν 15 γιορτινές μέρες λειτουργίας με προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Το φετινό Γραβιερονησί θα έχει χαρακτήρα παραδοσιακό, ατμόσφαιρα μυσταγωγική, εικαστικά εργαστήρια, δράσεις για παιδιά και πολλές εκπλήξεις!!!
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσφέρει στιγμές χαράς στα παιδιά και να προάγει τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα αλλά και τις παραδόσεις της Νάξου, προς τιμήν της παραδοσιακής τυροκομικής διαδικασίας που χρησιμοποιείται στο νησί πάνω από έναν αιώνα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν πρωτότυπο χώρο διάδρασης, παιχνιδιού και ιδιαίτερης φιλοξενίας.
Η ΕΑΣ γιορτάζει φέτος 90 χρόνια λειτουργίας αλλά και συνεχούς κοινωνικής προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από εκδηλώσεις, με εκκίνηση από το μαγικό Γραβιερονησί όπου θα διατεθούν 300 κιλά Γραβιέρας της ΕΑΣ Νάξου καθώς και γαλοπούλες και ερίφια σε ιδρύματα κι ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Ο χώρος θα είναι ανοικτά για το κοινό καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, εκτός από την Κυριακή των Χριστουγέννων (25/12) και έως τις 31 Δεκεμβρίου, στην Παραλία Χώρας Νάξου (π. Αγροτική Τράπεζα).
"Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο του Γραβιερονησιού των Χριστουγέννων της ΕΑΣ Νάξου ΑΕΣ ΑΕ!" σημειώνει η ΕΑΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.







Δεν υπάρχουν σχόλια: