slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης: Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που κατέγραψε ποτέ η ελληνική κοινωνία

«ΦΘΗΝΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 είπε μεταξύ άλλων πως δικαιώνεται η στάση της ΝΔ για το παρών που ψήφισε στα μέτρα Τσίπρα απο την απόφαση του χθεσινού Eurogroup.

«Η κυβέρνηση είναι φθηνή στο στάρι και ακριβή στα πίτουρα από τη μια δίνει έκτακτο βοήθημα που και εμείς δεν είμαστε αντίθετοι και από την άλλη τα παίρνει πίσω με την μείωση κατά 50% του ΕΚΑΣ σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είπε ο κ. Βρούτσης είναι η πιο ενδοτική κυβέρνηση της χώρας. Ο κ. Τσίπρας κάνει ψευτοτσαμπουκάδες, ούτε παιδάκια του δημοτικού δεν χειρίζονται με αυτόν τον τρόπο την οικονομία τη χώρας. Ο κ. Τσίπρας ο μεγαλύτερος ψεύτης που κατέγραψε ποτέ η ελληνική κοινωνία». Τέλος ανέφερε ότι για πρώτη φορά με στοιχεία του ΟΑΕΔ οι άνεργοι που ζητούν εργασία έφτασαν τις 913.000 αριθμός ρεκόρ που δείχνει την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.



Πηγή: Βρούτσης: Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που κατέγραψε ποτέ η ελληνική κοινωνία | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/308645/vroytsis-o-k-tsipras-einai-o-megalyteros-pseytis-poy-kategrapse-pote-i-elliniki-koinonia#ixzz4TTSiwW4h

Δεν υπάρχουν σχόλια: