slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 κέρδισε το Νότιο Αιγαίο!


Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, το δεύτερο 15νθημερο του Ιανουαρίου θα απονεμηθεί και επίσημα ο τίτλος σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα η δήλωση του Περιφερειάρχη: "Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα, τους κοινωνικούς μας εταίρους, τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας και την Πρέσβειρά μας Αργυρώ Μπαρμπαρίγου"

Η Περιφέρεια κατέθεσε την πρόταση, η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, όπου προτείνεται να πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης της υποψηφιότητας μας.

"Τα μέλη της επιτροπής διεκδίκησης έφεραν σε πέρας ένα δύσκολο έργο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως το αποτέλεσμα της τελικής παρουσίασης στη Ρουμανία τους δικαίωσε και πλέον περιμένουν με ιδιαίτερη αισιοδοξία την ανακοίνωση του νικητή στο τέλος του Νοέμβρη" έγραφε πριν λίγες μέρες η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "ΡΟΔΙΑΚΗ" και όπως όλοι περιμέναμε με αγωνία τα αποτελέσματα ήταν ευχάριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: