slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βούρκωσε η νάξος για τα δυο παλικάρια που έχασε

naxospress.gr
Την σημερινή ημέρα θα τη θυμόμαστε με λύπη στις καρδιές μας… Συγκλονισμένη η κοινωνία της Νάξου από τον άδικο χαμό 2 νέων παλικαριών μέσα σε λίγες ώρες διαφορά…

Καλό ταξίδι Πολυχρόνη 32 ετών που έφυγες προσπαθώντας να πιάσεις ένα μηχάνημα που σε πλάκωσε για πάντα. Η ζωή παίζει μυστήρια παιχνίδια και ειδικά στους θαρραλέους και τολμηρούς συνεπιβάτες μιας άδικης παράστασης.
Καλό ταξίδι Σπύρο 41 ετών καθώς η καρδιά σου σε πρόλαβε χωρίς καμία προειδοποίηση σε τόσο
μικρή ηλικία.. Χαρακτηριστική φυσιογνωμία του νησιού μας, τόσο κοινωνικός και πρόσχαρος που ίσως είναι ελάχιστοι εκείνοι που δεν τον γνώριζαν.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, στους αγαπημένους, τους φίλους, τους καρδιακούς

Με την συγκεκριμένη φωτογραφία σήμερα ο Παναξιακός τίμησε τον Σπύρο, από τους πιο φανατικούς φιλάθλους στο νησί που δεν θα καταφέρει να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα και ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση



Το Δ. Σ του Πανναξιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον προωρο χαμό του αγαπημένου και πιστου φιλαθλου της ομάδας μας, Σπύρου Σειντανη. Σε ένδειξη πένθους η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιονια και στον εντός έδρας αγώνα με τη Μύκονο θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή. Κουράγιο στην οικογένεια του και στους οικειους του..









Δεν υπάρχουν σχόλια: