slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Λ. Αυγενάκη με τη ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα



«Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αποτελούν το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας για την επάνοδό της στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης»

Συνάντηση Αυγενάκη με τη ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα

Συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα πραγματοποίησε σήμερα ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσία του Γραμματέα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της ΝΔ κ. Θεόδωρου Κόλλια. Την Εκτελεστική Γραμματεία ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα κ. Νίκος Κιουτσούκης και τα μέλη της.


Όπως τόνισε ο κ. Λ. Αυγενάκης: «Στόχος της σημερινής συνάντησης εργασίας με τους εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα είναι να συζητήσουμε τα προβλήματα και να εξετάσουμε άμεσες εφαρμόσιμες λύσεις για τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που εργάζονται στον τομέα αυτό.

Δυστυχώς, έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κόσμου ότι αν δουλεύεις στο Κράτος είσαι δια βίου εξασφαλισμένος. Το σίγουρο είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν -αν και πολύ λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν - περισσότερα προνόμια σε σύγκριση με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Έχουμε λοιπόν μια ανισόρροπη διάκριση των εργαζομένων του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Πρόκειται για μια αδικία εις βάρος του μισού τουλάχιστον πληθυσμού της χώρας και μάλιστα αυτού που παράγει τον πλούτο της και το χειρότερο είναι ότι σκοτώνουμε την αγελάδα που παράγει το γάλα!

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αποτελούν ένα ανεκμετάλλευτο «χρυσορυχείο», είναι το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας για την επάνοδό της στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος σήμερα είναι επιφορτισμένος με έναν τεράστιο όγκο ευθυνών και προκλήσεων παντός τύπου, ενώ αξιολογείται καθημερινά για τις επιδόσεις του.

Σε αυτό το ούτως ή άλλως δύσκολο περιβάλλον, σήμερα, ως απόρροια των καταστρεπτικών πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αν αντιμετωπίσει επιπροσθέτως την αβεβαιότητα για εργασιακό, το φορολογικό και ασφαλιστικό του μέλλον.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνουν ιδιαίτερο βάρος στα ζητήματα που αφορούν στην αγορά εργασίας. Είναι σημαντικό να σταθούμε ουσιαστικά στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι έχουν υποστεί μια δραματική μείωση εισοδημάτων, αλλά και υποβάθμιση συνθηκών εργασίας. Είναι για εμάς εξίσου σημαντική προτεραιότητα η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και η ενδυνάμωσή τους ώστε να συμβάλλουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας.»

Γραφείο Τύπου

Συνημμένα











--
Ανάρτηση Από τον/την Τον Ρεπόρτερ στο Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων τη 11/17/2016 10:17:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: