slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι αλλαγές στα αξιώματα του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά πως θ’ «ανακατέψει την τράπουλα»
 Αν και ο ίδιος ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκφράζεται με πολύ θετικά λόγια για αντιδημάρχους, προέδρους και αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) για το μέχρι σήμερα έργο τους νομίζουμε ότι έχει ωριμάσει το...
σενάριο που θέλει ανακατατάξεις στα αξιώματα στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Η χρονική περίοδος, από σήμερα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017, θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αλλαγές στις θέσεις «κλειδιά» της δημοτικής μηχανής, 2,5 χρόνια μετά την ανάληψη καθηκόντων από αντιδημάρχους, προέδρους και αντιπροέδρους Ν.Π.Δ.Δ.
Ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά ότι σύντομα θα πρέπει ν' «ανακατέψει την τράπουλα», έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε επιτυχημένους στα πόστα τους και φιλόδοξους για θεσμική παραγωγή έργου, όπως και την γεωγραφική κάλυψη περιοχών του Δήμου που έχουν στη δημοτική αρχή συμβούλους με βασικό τους μέλημα την εκπροσώπηση των περιοχών τους.
Ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να τους αξιοποιήσει όλους και να αποδείξει ότι έχει μια ομάδα ισότιμων μελών που πρέπει να δοκιμαστούν, κάτι που περνά μέσα από την ανακατανομή ρόλων, αλλά και αποφυγή της νοοτροπίας του... «ουδείς αναντικατάστατος».
Ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να δώσει το μήνυμα, τόσο ανάμεσα στα μέλη της παράταξης του, όσο και στην Ναξιακή κοινωνία, ότι επί της ουσίας το «ουδείς αναντικατάστατος» δεν ισχύει καθώς το νικηφόρο αποτέλεσμα της παράταξής του το 2014 το έφεραν όλοι μαζί με το ίδιο μπροστάρη.

Ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα τα παραπάνω προφανώς και δεν εύκολα καθώς αναμένεται να αντιμετωπίσει μεγάλες και δικαιολογημένες ή και αδικαιολόγητες «πιέσεις» ή και «προτροπές» από την πλευρά αυτών που σήμερα κατέχουν αξιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: