slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι όμιλοι του Πανναξιακού πρωταθλήματος Τάβλι 2016 "Heaven's Cafe"


Ολοκληρώθηκε απόψε όπως είχε προγραμματιστεί η κλήρωση των ομιλών στο 4o ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ "HEAVEN'S CAFE". Η αύξηση στις συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι άγγιξε το 22% συνεχίζοντας έτσι την διαρκώς ανοδική πορεία του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε και την παρουσία των 2 γυναικών που αποφάσισαν να συμμετέχουν έτσι στο......πανέμορφο αυτό αλλά ανδροκρατούμενο παιχνίδι, οι οποίες μάλιστα σ΄αυτή την 1η Φάση θα αναμετρηθούν μεταξύ τους αφού κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο.

Γιατροί, λογιστές, καθηγητές ,επαγγελματίες , φίλοι , οικογένειες, συνεργάτες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση, κυρίως όμως λάτρεις του παιχνιδιού που παρουσιάζει υψηλό επίπεδο διοργάνωσης κάθε χρόνο.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει αύριο Τρίτη 25/10/2016 και οι 67 συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε σετ των 7 νικηφόρων παιχνιδιών. Τέσσερις οι όμιλοι και στην δεύτερη φάση προκρίνονται 32 παίκτες (οκτώ από τον κάθε όμιλο).

Αναμένονται σκληρές αναμετρήσεις και δυνατές συγκινήσεις τα ζάρια θα πάρουν κυριολεκτικά φωτιά . Η χειμερινή περίοδος ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Θα μας βρείτε εκεί κοντά στην αστυνομία στο "HEAVEN'S CAFE" κάθε μέρα πρωί απόγευμα η βράδυ να διασκεδάζουμε παίζοντας ένα παιχνίδι που ακολουθεί την κουλτούρα μας. Καλή επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε Τύχη και Τέχνη θα χορέψουν παράλληλα σε ξέφρενους ρυθμούς .



Δεν υπάρχουν σχόλια: