slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ευρισκόμενος συνεχώς σε διάθεση ...Τριωδίου!!!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Απόσπασμα από την ανοικτή επιστολή του Ιωάννη Δρακωνάκη Αντιστράτηγου ε.α, επίτιμου Διοικητή της 1ης Μεραρχίας  προς τον κ. Πάνο Καμμένο.
“Με λύπη μου διαπιστώνω, ότι το διάστημα της θητείας σας ως ΥΕΘΑ, φοράτε αρκετά συχνά στολή, με διακριτικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των Κλάδων και προσφάτως εμφανιστήκατε με διακριτικό ΟΥΚ (Υποβρύχιου καταστροφέα), στο στήθος. Αυτήν τη στολή θα υπερασπιστώ, αντλώντας το ηθικό δικαίωμα, από τα σαράντα σχεδόν χρόνια που τη φόρεσα. Δεν θα μείνω στο νομικό μέρος, που αφορά την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά θα αναφερθώ στην ηθική πλευρά του θέματος θεωρώντας, ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο
Αξιότιμε κ. Υπουργέ με ποιο ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή?”

Ο σχολιασμός …

Όπως είναι γνωστό ο κ. Καμμένος ως κυβερνητικός εταίρος δηλ. ως “πατερίτσα”
της ανεκδιήγητης Αριστερής παρέας του Μαξίμου έχει πάρει ως "ανταμοιβή" την θέση του Υπουργού Αμύνης.
Προσπαθώντας λοιπόν κάποιος να αξιολογήσει αυτή του την ιδιότητα και το παραγόμενο έργο του διαπιστώνει σωρεία αλλοπρόσαλλων αντιφάσεων οι οποίες έχουν να κάνουν με δηλώσεις, αντιδηλώσεις αλλά και αποφάσεων οι οποίες προκαλούν στην πλειονότητα όλων μας εύλογα ερωτήματα για τον χαρακτήρα και την γενικότερη ψυχοσύνθεση του.
Για να γίνω πιο σαφής επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικά από τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα ή μη, του εν λόγω κυρίου.
Ξεκινάω από τις κυριότερες προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές δηλώσεις και υποσχέσεις του (στην αρχή της θητείας του) με τις οποίες μας διαβεβαίωνε (σχεδόν υπό μορφή όρκου) ότι θα απαιτήσει την καταγγελία και την κατάργηση του Μνημονίου, του Ε.Ν.Φ.Ι.Α και ότι δεν θα επιτρέψει την αύξηση του Φ.Π.Α (ειδικά στα νησιά του Αιγαίου).
Επίσης μας διαβεβαίωνε ότι θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στέλνοντας τους στις άλλες χώρες της Ευρώπης εξαναγκάζοντας με αυτόν το τρόπο τους Ευρωπαίους ηγέτες να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το πρόβλημα.
Αντί όμως όλων αυτών όπως είναι γνωστό ψήφισε με περίσσια προθυμία (αναιρώντας ξεδιάντροπα τον υποτιθέμενο ανδρικό του λόγο)  το 3ο και χειρότερο μνημόνιο, την αύξηση του Φ.Π.Α (ακόμα και στα νησιά), την διατήρηση του Ε.Ν.Φ.Ι.Α και σωρεία άλλων αντιλαϊκών μέτρων όπως τις περικοπές μισθών, συντάξεων, καθώς ανέχτηκε και τις μειώσεις των αμυντικών δαπανών αλλά και των μισθών των στρατιωτικών δηλ. των υφισταμένων του υπουργείου που ηγείται.
Για το θέμα των λαθρομεταναστών έπραξε τα χειρότερα αφού κατάντησε τα σύνορα μας ξέφραγο αμπέλι ενώ συνεχίζει ακόμα και σήμερα να δημιουργεί σε όλη την Ελλάδα ολοένα και περισσότερα hot spots κάνοντας τα στρατευμένα μας παιδιά (οπλίτες και μονίμους) εργάτες και παραδουλεύτρες των πάσης φύσεως λαθροεισβολέων.
Ναι τα στρατευμένα μας παιδιά τα οποία κινδυνεύουν πλέον καθημερινά από τις αρρώστιες αλλά και τις εγκληματικές συμπεριφορές που κουβαλούν πολλοί εξ αυτών.
κ. Υπουργέ είναι πλέον ολοφάνερο ότι έχετε καταντήσει αναξιόπιστος με τις κατά καιρούς δηλώσεις, θεατρινισμούς και λεονταρισμούς σας οι οποίοι εν συνεχεία (προκειμένου να διατηρείται την καρέκλα σας) μετατρέπονται σε πισωγυρίσματα και “νιαουρίσματα” ενώ το τελευταίο διάστημα κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε και ως “γραφικός” αφού με όλες αυτές τις δημόσιες εμφανίσεις σας με τις διάφορες στολές ένδυσης των Ενόπλεων Δυνάμεων μας δίνεται την εντύπωση ότι βρίσκεστε συνεχώς σε κατάσταση και σε διάθεση …Τριωδίου!!!(κοινώς Αποκρεών)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε μην ξεχνάς ότι τον Καμμένο τον έκανε μάγκα το Κωστάκης ο Καραμανλής που τον έκανε υφυπουργό.
Τότε όμως επειδή άρεσε στον μπουλούκο εσύ τον έγλυφες. Τώρα σου ξίνισε;