slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

προαγωνιστικός έλεγχος πρόληψης Υγείας μαθητών – αθλητών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.
ξεκινά τις δράσεις της η πρωτοβουλία
ΠΡ.Ε.Π.Υ – πρέπει Υγείαπροαγωνιστικός έλεγχος πρόληψης Υγείας
μαθητών – αθλητών.




Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. η πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία για τον προαγανωιστικό έλεγχο πρόληψης υγείας των παιδιών – αθλητών, με στόχο την ευαισθητοποίηση γονέων των παιδιών – αθλητών αθλητικών συλλόγων για την πρόληψη πριν την άθληση.

Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ.- πρέπει Υγεία θα πραγματοποιηθεί σε κάθε
Δήμο με συνεντεύξεις τύπου, σεμινάρια πρώτων βοηθειών, ομιλίες σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και κεντρικές εκδηλώσεις σε κλειστά ή ανοιχτά γήπεδα με ομιλητές γιατρούς (καρδιολόγους, παθολόγους, ψυχολόγους) προπονητές, αθλητές, εκπροσώπους επίσημων αθλητικών οργανώσεων αλλά και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές γιατί η Δημοτική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι «μόδα», είναι ουσία.

Ο κάθε Δήμος είναι μια τοπική οργάνωση με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ισχυρό αίσθημα ευθύνης και τα παιδιά είναι σε πρώτο πλάνο στον πυρήνα των δράσεων κάθε Δήμου.

Τα οφέλη της χορηγίας θα είναι πολλαπλάσια του κόστους χορηγίας και για το Δήμο και για τα αθλητικά σωματεία της περιοχής που θα υλοποιήσουν την πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία.

Πρεσβευτής της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία θα είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόσωπο από το χώρο του αθλητισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες στην εταιρία ananas s.a. communications τηλ. 210-924670 e-mail: ananasa@otenet.gr κ. Θανάση Παπαμιχαήλ, Επικοινωνιολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: