slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μητσοτάκης στη Νεμέα: Ο τρύγος, οι selfies και η κουβέντα με τους κατοίκους (Φωτορεπορτάζ)


Την δέσμευση ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει τον άδικο και αναποτελεσματικό φόρο στο κρασί, το συντομότερο δυνατό, εξέφρασε το πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας:

Στην δήλωσή του ανέφερε ότι «Ο τρύγος είναι συνυφασμένος με την Ιστορία αυτού του ευλογημένου τόπου. Επισκέπτομαι σήμερα τη Νεμέα για να τονίσω την έμφαση την οποία θέλει να δώσει η Νέα Δημοκρατία στην ποιοτική πρωτογενή παραγωγή. Το κρασί είναι ένα προϊόν στο οποίο η χώρα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα.

Πρέπει, όμως, αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα να υποστηρίζεται και με τις κατάλληλες δημόσιες πολιτικές. Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί ήταν ένα τραγικό λάθος. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα και πρόσθεσε σημαντική γραφειοκρατία, ειδικά για τους μικρούς οινοπαραγωγούς.

Νωρίτερα και μετά την συνάντησή του με τον δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Καλατζή, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι “Η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για εθνική ανάταξη της χώρας”.

Επανέλαβε ότι η ΝΔ προτείνει συμφωνία αλήθειας με την κοινωνία και πρόσθεσε ότι το φθινόπωρο έρχεται με κακούς οιωνούς για τη χώρα και τους πολίτες. Η χώρα βουλιάζει θεσμικά και ότι οι πολίτες αισθάνονται ανασφαλείς, είπε ο κ. Μητσοτάκης και ανέφερε ως παράδειγμα τον ξυλοδαρμό του διοικητή της τροχαίας στην Αθήνα.

Η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για εθνική ανάταξη της χώρας και η Νέα Δημοκρατία προτείνει συμφωνία αλήθειας, υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνάντηση που είχε πριν από λίγο με τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλαντζή, στο δημαρχείο της πόλης.








































http://www.lykavitos.gr/archives/424461

Δεν υπάρχουν σχόλια: