slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη : Οι επιτυχίες των παιδιών, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η επιτυχή πορεία των παιδιών του Δήμου μας στις πανελλήνιες εξετάσεις και η εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελεί την ολοκλήρωση μιας επίπονης προσπάθειας, η οποία όμως ανοίγει το δρόμο για μια λαμπρή σταδιοδρομία.
Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σκόρπισε χαμόγελα στους μαθητές, που είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να καρποφορούν, θέτοντας τις βάσεις για την πραγμάτωση των ονείρων τους. Στα παιδιά αυτά, στους αυριανούς επιστήμονες του τόπου μας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και την επίτευξη του στόχου τους!

Τα εύσημα αξίζουν, επίσης, στους γονείς αλλά και στους καθηγητές των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας.   
Βέβαια, τα παιδιά, που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, δεν πρέπει να καταθέτουν τα όπλα και να απογοητεύονται. Οι ευκαιρίες δίνονται, αρκεί να τις αδράξετε! Άλλωστε, η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση δεν εδραιώνεται μόνο μέσω της επιστημονικής κατάρτισης.
Οι προσπάθειες, οι επιτυχίες, το πείσμα και η θέληση όλων των παιδιών μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου!
Κυνηγήστε τα όνειρά σας!
Καλή Σταδιοδρομία!





Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: