slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αποστολικού Νούντσιου Σεβασμιότατου κ. Edward-Joseph Adams

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη πραγματοποίησε σήμερα ο Αποστολικός Νούντσιος, Σεβασμιότατος κ. Edward-Joseph Adams, συνοδευόμενος από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, Σεβασμιότατο κ.κ. Νικόλαο και τον Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού των Καθολικών στη Νάξο, π. Γεώργιο Παλαμάρη. Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε στο γραφείο του, ενώ ο Σεβασμιότατος κ. Edward-Joseph Adams μετέφερε τους χαιρετισμούς του Αγίου Πατέρα Πάπα Φραγκίσκου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αδελφικές σχέσεις και την αρμονική συνύπαρξη των πιστών των δύο Εκκλησιών.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση αναφορικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών σε διαφόρους τομείς, ενώ ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Τοτόμης Πρωτονοτάριος, οι οποίοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση, παρουσίασαν τα σχέδια για τις παρεμβάσεις ανάπλασης του Κάστρου της Χώρας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.
Μεταξύ των δύο πλευρών ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα, επισφραγίζοντας το αδελφικό κλίμα, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: