slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ν. Μαϊτός: Η νομιμότητα στις αποφάσεις δεν είναι επιλογή προς διαπραγμάτευση!

   Η πρόσφατη ανταλλαγή ανακοινώσεων και βολών ανάμεσα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά και η απαράδεκτη επίθεση του Δημάρχου Νάξου εναντίον της πρώτης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, έρχεται να δικαιώσει πλήρως το θέμα που ως παράταξη, πρώτοι αναδείξαμε και ανακινήσαμε από τον περασμένο Οκτώβρη.

Αντί όμως να τοποθετηθούμε ως πλήρως δικαιωμένοι από τις εξελίξεις, θέλουμε αυτή την ώρα να διαμηνύσουμε προς κάθε κατεύθυνση :


Η εφαρμογή της νομιμότητας στις αποφάσεις των διοικούντων, δεν είναι επιλογή προς διαπραγμάτευση. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ δημοκρατικό και ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, που στόχο έχει τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Κάθε παρέκκλιση από τις κεκτημένες και νομοθετημένες κοινές παραδεκτές , οδηγεί αργά ή γρήγορα στην επικράτηση της πλήρους ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και των ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ σε βάρος των πολλών και εν τέλει στα ακραία φαινόμενα πολύπλευρης κρίσης που ζει σήμερα ο τόπος μας και οι πολίτες του.

Καθένας που αισθάνεται ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει τον τόπο και τους πολίτες του μέσα από αυτές τις αρχές, καλύτερα να επιλέξει το περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου.



Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: