slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το "ευχαριστώ" της ΕΑΣ Νάξου προς το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου

Επαύριο της εορτής του Αγίου Νικοδήμου και οι εργαζόμενοι στο Super Market της ΕΑΣ Νάξου – ΑΕΣ ΑΕ, που βρίσκεται στην παραλία της Χώρας Νάξου όταν εισέρχονται το πρωί στο κατάστημα βρίσκονται απέναντι σε μία δυσάρεστη έκπληξη. «ποντικός» είχε μπει τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου στο κατάστημα και είχε προχωρήσει σε …ανάληψη. Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου, ξεκίνησε η έρευνα από τους αστυνομικούς και τα
αποτελέσματα ήταν άμεσα καθότι τρεις ημέρες αργότερα, την Δευτέρα 18 Ιουλίου συνελήφθη. Και το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης» έστειλε σήμερα (20/07) ευχαριστήρια επιστολή όπου δημόσια ευχαριστεί τα στελέχη του ΑΤ Νάξου που άμεσα ενέργησαν ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση και να συλλάβουν τον δράση. Παράλληλα, δε τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους καθότι μέσα από τη δουλειά τους εξαλείφεται κάθε σκέψη ανασφάλειας των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού…
Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή (κοινοποίηση προς Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου) αναφέρει τα εξής:
«Τις πρωινές ώρες της 15-7-2016, κλέφτης εισήλθε στο κατάστημα μας Σούπερ Μάρκετ, που βρίσκεται στην παραλία της πόλεως Νάξου και αφαίρεσε ένα ποσό χρημάτων. Η διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου, όπως ήταν φυσικό απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και ζήτησε την συνδρομή του για την εξακρίβωση του δράστη.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ Νάξου, αμέσως επιλήφθηκαν της υπόθεσης και ενεργώντας με ορθή, σύγχρονη επιστημονική αστυνομική τακτική έρευνας για την εξακρίβωση του δράστη της αναφερόμενης κλοπής, έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα και σήμερα 18-7-2016 συνέλαβαν τον δράστη της αναφερόμενης κλοπής, ο οποίος είναι αλβανός υπήκοος και κρατείται στο Α.Τ Νάξου για τα πάρα πέρα νόμιμα.
Ένεκα της παραπάνω επιτυχίας του Α.Τ Νάξου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Νάξου ΑΕΣ ΑΕ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Α.Τ Νάξου και ξεχωριστά στα άτομα που ασχολήθηκαν με την υπόθεση μας, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμεθα να συνεχίσουν το ίδιο να έχουν επιτυχίες, ώστε να εξαλειφθεί κάθε σκέψη ανασφάλειας του κόσμου Μπράβο Σας. Συγχαρητήρια. Πάντα επιτυχίες. Συνεχίστε να δουλεύετε έτσι με μέθοδο, επιμέλεια, υπομονή, επιμονή και αποτελεσματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: