slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μόνο ο Νίκος έλλειπε

Ωραίο θέαμα με αρκετά γκολ είχαμε στον φιλικό αγώνα παλαιμάχων, μεταξύ του Πανναξιακού και των Επίλεκτων Φίλων στον προγραμματισμένο αγώνα που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω του πρόσφατου χαμού του Βετεράνου, Ναξιώτη ποδοσφαιριστή, Νίκου Σάββα. 
Ήταν όλοι εκεί στο ραντεβού που είχε κλειστεί καιρό πριν, εκτός του Νίκου, που έφυγε τόσο βιαστικά από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων, όπου σίγουρα θα κάνει παρέα με τον άλλο αδικοχαμένο άσο μας, τον
Δημήτρη Κεραμιώτη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα αγωνιστικό τερέν πραγματικό ''χαλί'' οι παίκτες των δύο ομάδων, έδειξαν ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται.
Με άριστους συνδυασμούς, έξι (6) γκολ και πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ήταν μάλλον άτυχοι αυτοί που δεν παρακολούθησαν το ματς, αφού θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών.
Η ομάδα της Νάξου, ήταν ένα κλικ καλύτερη, καθότι πιο νεανική και με πολλά παραπάνω τρεξίματα από του Επίλεκτους Φίλους, που παρά το 5-1, στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο.
Το πρώτο μέρος έληξε 3-0 υπέρ του Πανναξιακού, με τον αγέραστο Νίκο Κατσάνη να πετυχαίνει δύο τέρματα, και τον Αντώνη Χασομέρη το 3-0. Στην επανάληψη, οι φίλοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν, αλλά ο Κατσάνης είχε βάλει σκοπό να πετύχει χατ τρικ, πράγμα που τελικά πέτυχε στο 4-0, με τον Μιχάλη Αγγέλη να πετυχαίνει το 5ο γκολ του Πανναξιακού.
Οι Επίλεκτοι Φίλοι που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα ακόμη αν δεν έβρισκαν απέναντι τους δύο πολυ καλούς τερματοφύλακες, όπως οι: εριστεράκης (1ο ημίχρονο) και Αξαόπουλος (2ο ημίχρονο), τελικά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Διαμαντή να σημειώνει το τελικό 5-1.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μιχάλης Ψαρράς, ο οποίος με την απόδοση του έδειξε για ακόμη μία φορά ότι λείπει από τα γήπεδα μας.
Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι: Περιστεράκης, Φραγκίσκος, Σφυρόερας, Βαθρακοκοίλης Χ., Κατσούλης, Χασομέρης, Μαρούλης, Αγγελής, Βαθρακοκοίλης Μ., Κληρονόμος, Κατσάνης, Φάρκωνας, Βουτσίνος, Τσιμπλάκης, Αξαόπουλος, Βασαλάκης Α., Απειρανθίτης.
Για τους Επίλεκτους Φίλους αγωνίστηκαν οι εξής: Γεραματζίδης Μ., Ιωαννίδης, Πολυχρόνου, Σουγιουρτζής, Γεραματζίδης Γ., Βουλκίδης, Διαμαντής, Γραμματικός, Κρούγιος, Μπάκουλης, Τζαμαλής, Μαρούσης, Δεμίρης, Θυμιόπουλος, Κούρσος.
Πηγή: SportCyclades.gr http://www.naxospress.g 

Δεν υπάρχουν σχόλια: