slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ελένη Αυλωνίτου: Το ΕΚΑΣ είναι -BINTEO-άδικο, να κοπεί -Γιακουμάτος: Τρως μούτζες τώρα Πηγή: Ελένη Αυλωνίτου: Το ΕΚΑΣ είναι άδικο, να κοπεί -Γιακουμάτος: Τρως μούτζες τώρα


Μια τουλάχιστον πρωτοφανή θέση διατύπωση σήμερα η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το προνοιακό επίδομα του ΕΚΑΣ είναι άδικο και για αυτό πρέπει να φύγει!
«Το ΕΚΑΣ επειδή είναι προνοιακό πρέπει να φύγει, γιατί δεν είναι δίκαιο να πηγαίνει ο άλλος με 15 χρόνια εργασίας και με το ΕΚΑΣ να παίρνει τα ίδια χρήματα με αυτόν που έχει ανταποδοτικά οφέλη για 30 χρόνια εργασίας» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Νωρίτερα υπήρξε διαξιφισμός της κ. Αυλωνίτου με τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο με

αφορμή την περικοπή των συντάξεων.

«Οι κύριες και οι επικουρικές με άθροισμα 1.300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχτούν. Για τις επικουρικές έχουν προστατευτεί το 90% των συνταξιούχων», είπε η βουλευτής της κυβέρνησης για να φέρει την αντίδραση του Γ. Γιακουμάτου ο οποίος της απάντησε «τρως μούτζες τώρα...Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν....».

«Τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του» του απάντησε εκείνη, όμως ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε: «Σε μουντζώνει ο κόσμος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: