slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντόρα Μπακογιάννη στο zougla.gr: «Ο Φίλης έκανε διαφήμιση στο κίνημα «παραιτηθείτε»

Της Άντζελας Πεΐτση

Το θέμα τη αναθεώρησης του Συντάγματος, τις κινητοποιήσεις του κινήματος «Παραιτηθείτε» καθώς και τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, για το «Παραιτηθείτε» σχολίασε η πρώην υπουργός-Βουλευτής ΝΔ Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας «αποκλειστικά» στο zougla.gr.
Αναφερόμενη στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, τόνισε: «Η διαδικασία της αναθεώρησης του συντάγματος, από το Σύνταγμα, είναι εξορισμού συναινετική. Άρα εάν δεν συμφωνήσουν τα κόμματα δε μπορεί να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα. Συνεπώς, η προσπάθεια η οποία θα γίνει θα είναι σημαντική έτσι ώστε να βρούμε εκείνες τις αναθεωρητέες διατάξεις οι οποίες θα επιτρέψουν στην επόμενη Βουλή, να αναθεωρήσει την ουσία των άρθρων».

Ως προς το κίνημα «Παραιτηθείτε» αλλά και τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, με σημεία συγκέντρωσης, σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο, αντίστοιχα, το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, υπογράμμισε: «Το κίνημα «παραιτηθείτε» είναι ένα κίνημα ακομμάτιστο. Δεν προέρχεται από κανένα κόμμα κι από ό,τι ξέρω δεν υποστηρίζεται από κανένα κόμμα. Ωστόσο, κατανοώ απολύτως όλους εκείνους τους ανθρώπους που θα πάνε στις συγκεντρώσεις, θα εκφράσουν την οργή τους και θα πούνε σε μία Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «φτάνει ό,τι πια δεν σας αντέχουμε άλλο».



Διευκρινίζεται πως η κα. Μπακογιάννη, ήταν προσκεκλημένη ως κεντρική ομιλήτρια στην Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος –ΣΒΒΕ.

Σχολιάζοντας, τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη αναφορικά με τις δηλώσεις του για το κίνημα «Παραιτηθείτε» είπε: «Νομίζω διαφήμιση του έκανε ο κ. Φίλης, φρόντισε να κάνει ό,τι μπορεί ο άνθρωπος…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: