slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης!



Στην όμορφη Τήνο βρέθηκε να παραθερίζει με την οικογένειά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας και η σύζυγός του Μαρέβα απολαμβάνουν την ηρεμία του νησιού, μακριά από την βουλή των Ελλήνων.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισκεπτόταν την ενδέκατη γιορτή της Αγκινάρας στο στο χωριό Κώμη της Τήνου.
Μια γιορτή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο των Τηνιακών προϊόντων και τη φιλόξενη διάθεση που… διακρίνει τους κατοίκους της Τήνου, έρχεται για 11η συνεχή χρονιά στο όμορφο χωριό της Κώμης.

Κάθε χρόνο οι γυναίκες του χωριού Κώμη βάζουν τα δυνατά τους και καταφέρνουν να
εντυπωσιάσουν ντόπιους και επισκέπτες δημιουργώντας παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές με βάση τις αγκινάρες, τις οποίες προσφέρουν οι παραγωγοί του χωριού.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εκτός από τον κόσμο που έσπευσε να τον καλωσορίσει στο χωριό, βρέθηκαν δίπλα του οι δυο πολιτευτές Κυκλάδων Βιργινία Μπαιμπά και Γιώργος Βακόνδιος.

Επίσης συνάντηση είχε με τον Τηνιακής καταγωγής και στενό του συνεργάτη Φίλιππο Φόρτωμα και τον Δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διακοπές του κ.Μητσοτάκη στην Τήνο θα διαρκέσουν λίγες μέρες ακόμα! Λέτε να ετοιμάζονται προεκλογικά μαγειρέματα στην Τήνο με…αγκινάρα;



Δεν υπάρχουν σχόλια: