slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Π.ΡΑΟΥΖΑΙΟΥ ΣΕ Ι.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ


Διαβάζοντας στο Φύλλο της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2016 της Κυκλαδίτικης Εφημερίδας "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ" και συγκεκριμένα το θέμα της Ακτοπλοΐας "Επαρκή σύνδεση , ζωή στα νησιά " της Δημ/φου κ.Δαλμυράς , διάβασα την πολύ αξιόλογη και αξιοσημείωτη πρόταση που κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ν.Αιγαίου και Έπαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κος Ι.Μαργαρίτης στην ημερίδα προ της  Συνεδρίασης του Σ.Α.Σ. που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο στις 26/5/2016 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτ. Αιγαίου , για "τη Δωρεάν μεταφορά των αθλητικών ομάδων του Νομού μας , με τα ενδοκυκλαδικά επιδοτούμενα δρομολόγια".
Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά όλες τις Αθλητικές ομάδες του Νομού μας όλων των αθλημάτων , διότι έγκειται σε ένα πολύ μείζον και πάγιο θέμα που αφορά στη βιωσιμότητα των ομάδων ειδικά τώρα με τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και συνθήκες που διανύουμε.
Προτρέπω και προσκαλώ όλες τις Αθλητικές ομάδες του Νομού μας καθώς και φυσικά όλες τις αθλητικές Ενώσεις Ε.Π.Σ.Κ. , Ε.Σ.Κ. Τ.Ε. ΒΌΛΕΪ, να επικροτήσουν αυτή την πολύ σπουδαία , σημαντική και ρηξικέλευθη πρόταση του κ.Μαργαρίτη και όλοι μαζί με κοινή φωνή  με μπροστάρη την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού να το επιζητήσουμε από τις Ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια και να επιτύχουμε την επίλυση αυτού του μακροχρόνιου και πολύ σημαντικού αιτήματος , που αναμφίβολα είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία των ερασιτεχνικών σωματείων μας.
Εγώ προσωπικά ως Μέλος του Συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" , αλλά και ως ενεργός αθλητικός παράγοντας του νομού μας , νοιώθω την υποχρέωση να εκφράσω τα δημόσια προσωπικά μου συγχαρητήρια και ευχαριστήρια προς τον κ.Μαργαρίτη και να δηλώσω πεπεισμένος ότι με την παρούσα Περιφερειακή αρχή του Ν.Αιγαίου και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη μας κ.Χατζημάρκο , τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτ.Αιγαίου κ.Μαργαρίτη και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη , αυτό το μείζον και πάγιο αίτημα όλων των ομάδων του νομού μας θα επιλυθεί.
Αρκεί κι'εμείς ο καθ' ένας από το πόστο του να συμβάλλουμε μαζί φυσικά με την Π.Ν.Α. και τις αρμόδιες αθλητικές ενώσεις.      

Με εκτίμηση
Ραουζαίος Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: