slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέος αέρας πνέει στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) με πρόεδρο το Μάρκο Μαργαρίτη

Μετά  την εξάμηνη περιπέτεια που πέρασε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) οι   εκλογές που πραγματοποιήθηκαν  στις 15/6/2016 έφεραν αέρα μεγάλης ανανέωσης.  Το   νέο  διοικητικό  συμβούλιο  που συστάθηκε σε σώμα στις 22/6/2016, στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ.. συνδυάζει  το νέο καθώς   από τα 21 μελή του Δ.Σ.   τα   10 είναι νέα   πρόσωπα και  την εμπειρία των παλιών.  Σε θεσεις ευθύνης       αναδείχτηκαν    νέοι  άνθρωποι όπως στη θέση του πρόεδρου ο  επιστήμονας ο Μάρκος Μαργαρίτης (ίσως να είναι και ο νεότερος πρόεδρος της ΟΝΑΣ), Γενική Γραμματέας  η Ζιούλη  Ευανθία και Ταμίας ο Δημήτρης Παρτσινέβελος. Δείτε ποια είνα η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής αναλυτικά: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 22/6/2016, στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ., συνήλθαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία αναδείχθηκαν από τις εκλογές στις 15/6/2016, προκειμένου να συσταθούν σε σώμα, όπως το άρθρο 15 του καταστατικού της Ο.ΝΑ.Σ. ορίζει. Η κλήση των νέων μελών πραγματοποιήθηκε από τον πλειονοψηφήσαντα κ. Μανώλη Καλαϊντζή. Από τη μυστική ψηφοφορία αναδείχθηκαν:

Πρόεδρος:  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΪΝΤΖΗΣ
Β΄ Αντιπρόεδρος: ΜΥΛΩΝΑ- ΠΑΡΛΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
Γενική Γραμματέας: ΖΙΟΥΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
Ταμίας: ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ειδική Γραμματέας: ΔΕΤΣΗ ΤΖΑΝΕΤΙΝΑ
Έφορος: ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μέλος: ΣΤΕΦΑΤΟΥ-ΤΣΑΦΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Μέλος: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
Μέλος: ΜΥΛΩΝΆ – ΝΑΠΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Μέλος: ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μέλος: ΣΚΟΥΛΑΞΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Μέλος: ΔΕΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μέλος: ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μέλος: ΚΩΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Μέλος: ΛΕΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μέλος: ΣΟΥΣΟΥΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Μέλος: ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μέλος: ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Μέλος: ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Μέλος: ΜΗΝΔΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Παράλληλα, στις 22/6/2016, στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ., συνήλθαν τα νέα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.ΝΑ.Σ., τα οποία αναδείχθηκαν από τις εκλογές στις 15/6/2016 προκειμένου να συσταθούν σε σώμα, όπως το άρθρο 18 του καταστατικού της Ο.ΝΑ.Σ. ορίζει. Η κλήση των νέων μελών έγινε από τον πλειονοψηφήσαντα κ. Φυρογένη Νικόλαο. Από τη μυστική ψηφοφορία αναδείχθηκαν:

Πρόεδρος: ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
Γ. Γραμματέας: ΠΑΡΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
Μέλος: ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΥΔΟΚΙΑ
Μέλος: ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ




Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΝΑ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ                                                      ΖΙΟΥΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

1 σχόλιο:

Παναγιώτης Μαλλής είπε...

Προς το Δημήτρη Παρτσινέβελο

Αγαπητέ Δημήτρη, συγχαρητήρια για την εκλογή σου, και για την ,ιδιαίτερα, τιμητική θέση που σου εμπιστεύτηκαν, εκείνη του Ταμία.Χωρίς να είναι απαραίτητο, γιατί ούτε το χρειάζεσαι και ούτε το ζήτησες, θα ήθελα να επισημάνω στους συντοπίτες σου Νάξιους, πως, είναι ιδιαίτερη τιμή και για εκείνους, και παρακαταθήκη για την επιτυχημένη και ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας, η συμμετοχή σου, οι γνώσεις σου και οι ιδιαίτερες ικανότητές σου στην ενασχόληση με τα κοινά.Εξάλλου,σπουδάζεις πάνω στο αντικείμενο και αριστεύεις !Αυτοί που σε γνωρίζουμε και σε αναγνωρίζουμε ( και είμαστε πολλοί ), είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για σένα, και ευχόμαστε να μείνεις και να προσφέρεις σε αυτόν τον τόπο, και να μην φύγεις όπως έκαναν άλλοι νέοι και ικανοί, αναζητώντας το καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό. Να έχεις υγεία και να έχεις επιτυχημένο έργο σε οτιδήποτε κάνεις !!!

Με τιμή
Παναγιώτης Μαλλής