slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψάχνουν Ναυαγοσώστες στην Σύρο!


Σε προσλήψεις Ναυαγοσωστών θα προχωρήσει ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης για τις 4 παραλίες που έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες.
Υπάρχουν κάποια ποσοτικά τεχνικά δεδομένα, όπως το μήκος της παραλίας, πόσοι λουόμενοι πάνε κατά μέσο όρο την ημέρα και αν έχουμε ατυχήματα ή πνιγμούς. Αυτά εκτιμώνται και χαρακτηρίζεται μια παραλία πολυσύχναστη ή όχι. Αν χαρακτηριστεί πολυσύχναστη και υπάρχει και η περαιτέρω εκμετάλλευσή της από το Δήμο, τότε υποχρεούται ο Δήμος να προσλάβει ανά ναυαγοσώστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται απ” το Λιμενικό σώμα, από την 1η Ιουνίου θα έπρεπε να υπήρχαν ναυαγοσώστες, ενώ φημολογείται οτι ήδη ο Δήμος επιβαρύνεται με πρόστιμο από την ανωτερω ημερομηνία.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης διάρκειας, συνολικάτεσσάρων (4) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Ναυαγοσωστών και ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του.




Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης θα προβεί στην πρόσληψη του ανωτέρου προσωπικού, σύμφωνα με την απ:27404/31-7-2015 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 206 του Ν 3584/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 41 του Ν. 4325/2015 και κατόπιν εγκρίσεως της απόφασης πρόσληψης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως 16 Ιουνίου 2016 να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Μητρώων Προσωπικού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης που εδρεύει στη δ/νση: Δον Ι. Στεφάνου 7 , Άνω Σύρος Τ.Κ. 84100, Σύρος, Κυκλάδες (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22813-60918 ή 917 ή 914 και fax:22813-60935 ) για την υποβολή σχετικής αίτησης ενδιαφέροντος και δικαιολογητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: