slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης από την Πτολεμαΐδα: “Η ανευθυνότητα της κυβέρνησης οδήγησε σε μεγάλα αδιέξοδα τον ελληνικό λαό”


Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι από την Πτολεμαΐδα ο πρώην υπουργός Εργασίας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, δηλώνοντας μάλιστα ότι πλησιάζει η ώρα που θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, λόγω της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της κυβέρνησης.


«Αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω σε όλους τους πολίτες του Νομού Κοζάνης, στους άνεργους, στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, είναι ότι δυστυχώς όλοι σήμερα βιώνουν την μεγάλη εξαπάτηση εκ μέρους της κυβέρνησης, τα μεγάλα ψέματα και οι υπερβολές που ειπώθηκαν», είπε, επισημαίνοντας: « Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η μεγάλη αυτή ανευθυνότητα οδήγησε τον ελληνικό μπροστά σε μεγάλα αδιέξοδα, έφερε ένα άδικο και αχρείαστο λογαριασμό στις τσέπες όλων και ιδίως των αδυνάμων. Όλα αυτά τα βρίσκουμε τώρα μπροστά μας. Από το τέλος αυτού του μήνα θα κοπούν οι συντάξεις, όπως επίσης και το Σεπτέμβριο- Οκτώβριο που θα φτάσει ολόκληρος ο λογαριασμός.»

Τόνισε εξάλλου ότι «η ΝΔ είναι εδώ για να αντιμετωπίσει το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα και το οξύ οικονομικό πρόβλημα για τη χώρα. Πρέπει να αναχαιτίσουμε τη στασιμοχρεωκοπία της χώρας και αυτό θα το κάνουμε εάν και εφόσον αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνηση της χώρας. Η ώρα πλησιάζει και πιστεύω ότι θα είναι σύντομη, γιατί θα οδηγούμε σε εκλογές λόγω της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της κυβέρνησης. Οι κοινωνικές πιέσεις θα είναι μεγάλες και σύντομα αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διακυβέρνησης θα αντιστρέψουμε το κλίμα, όπως το κάναμε αποδεδειγμένα και στο παρελθόν. Διότι η ΝΔ, σήμερα πλέον επιβεβαιώνεται από όλους ότι είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη του τόπου. Η δύναμη της αλήθειας, που μπορεί, κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια, να τούς πει ότι σ’ αυτό το δύσκολο δρόμο που ακολουθούμε υπάρχει τέλος και μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα έξω από μνημόνια, έξω από δύσκολες καταστάσεις, έξω από τα τούνελ. Κι αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η ΝΔ, με όρους υπευθυνότητα και αλήθειας.»

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της παράταξης είπε ότι «γυρίζουμε σελίδα. Ανανεωμένοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό της παράταξης προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε τους δεσμούς επικοινωνίας, εμπιστοσύνης και αλήθειας με όλη την Ελλάδα», και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και η επίσκεψή του σήμερα στο Νομό Κοζάνης και στην Πτολεμαΐδα, καλεσμένος της ΝΟΔΕ Κοζάνης.



Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πτολεμαΐδα ο κ. Βρούτσης επισκέφθηκε τα γραφεία των εφημερίδων Πτολεμαίος και Εορδαϊκός Παλμός και είχε συνάντηση με τον ιδρυτή των εφημερίδων και συναγωνιστή του από την εποχή της ΟΝΝΕΔ, Κοσμά Πουγαρίδη και με τον εκδότη Αντώνη Κ. Πουγαρίδη, ενώ στη συνέχεια προήδρευσε σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος στο ξενοδοχείο “Παντελίδης”.

Ο κ. Βρούτσης σε λίγη ώρα θα επισκεφθεί τα περίπτερα της Γενικής Εμπορικής Έκθεσης “Egnatia Expo”, ενώ στις 8 το βράδυ θα ανοίξει την ατζέντα για την πολιτική επικαιρότητα μιλώντας στη Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ στην Κοζάνη.
http://e-ptolemeos.gr/giannis-vroutsis-apo-tin-ptolema%CE%90da-anefthinotita-tis-kivernisis-odigise-se-megala-adiexoda-ton-elliniko-lao/


Δεν υπάρχουν σχόλια: